Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с отварянето на NEF фаилове в RAW конвертора Luminar 2018
Автор: deandimov   
Дата:   07-12-17 10:26

Здравейте.След като се опитам да отворя някой NEF файл в Luminar и програмата забива и крашва.Какъв може да е проблемът?В сайта на програмата пише,че може да се работи с повечето RAW формати включително и никонските.Някой който е работил или работи с Luminar конвертора да каже как става схемата с RAW файловете.[beer] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с отварянето на NEF фаилове в RAW конвертора Luminar 2018
Автор: stef7   
Дата:   07-12-17 12:09

Качи си последната версия. Преди около седмица изкараха нова версия за Windows. Windows версията все още изостава по функционалност от MAC версията.

Инак си го купих когато беше в промоция с идеята да ми замени Lightroom и Photoshop, Като за любител има основните инструменти които ми трябват. Но съм леко разочарован. При мен си отваря Канонски и Сони RAW файлове без проблем. Но е много бавен, след всяка промяна обновява работния екран много бавно. Слайдерите са твърде малки, трудно се нагласят работните инструменти. Не чете мета данните с корекции в RAW файловете и не ги прилага автоматично. Има мощни филтри инак но все още не става за заместите на софтуера на Адобе за съжаление.

Чак после намерих друга алтернатива която за мен е много по-добра. И по-бърза и имаш класически инструменти с които си свикнал.ON1 Photo RAW 2018 е по-добър.

Luminar 2018 просто са много добри в маркетинга. Наводниха блоговете и форумите с реклами.

Re: Проблем с отварянето на NEF фаилове в RAW конвертора Luminar 2018
Автор: deandimov   
Дата:   07-12-17 13:11

Благодаря ти за отговора и съветите.[beer] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »