Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОБЛЕМ ...
Автор: kinzag13   
Дата:   29-11-17 19:36

Здравейте, преди по-малко от 1 час си взех Nikon D3400 чисто нова от магазин, но когато включих камерата и я пуснах на M Mode видях, че не мога да сменям нищо в настройките, все едно е на Auto Mode. Някой ще може ли да ми обясни как да го оправя и да използвам всички настройки на камерата.

Отговори на това съобщение
 Re: ПРОБЛЕМ ...
Автор: kvakioh   
Дата:   29-11-17 19:45

Упътването в кутията на апарата ще каже най-добре.

Автор: LorDDemoniC   
Дата:   29-11-17 19:52

Ужас! Трябва да четем упътването!

Автор: sme6ko83   
Дата:   29-11-17 20:10

"...преди по-малко от 1 час си взех Nikon D3400 чисто нова..."

А аз търсих сумати време и само на мъжки попадах...

Автор: Argo   
Дата:   29-11-17 20:21

Толкова ли е трудно да озаглавите темата "ПРОБЛЕМ с упътването на Никон"? Като едни други дето пишат "ПОМОЩ!!!!", все едно умира някой.

Автор: MuHaTa123   
Дата:   29-11-17 20:34

Натисни бутона i на апарата.. и си прочети упътването. Пише интересни неща вътре, не е само за уплътнение на кутията.

Дата:   29-11-17 20:57

"Чисто нова" написах по погрешка защото го писах през телефон и бързах. Не знам от какво се беше получило, но се оправи след като махнах батерията и я сложих пак. Колкото до упътването прочетох го, но никъде не пише ако нещо се е прецакало махнете батерията и я сложете обратно. Все пак благодаря за отговорите.

Публикацията е редактирана (29-11-17 21:00)

Автор: mmjm   
Дата:   29-11-17 21:26

“Чисто нова“ не е грешка, защото доколкото знам „камера“ е в женски род, смешко и от мометата ако все на мъжки попада ще трябва да внимава повече. А упътването прочети пак бавно и внимателно.

Автор: ZENON   
Дата:   29-11-17 21:32

Пък мен винаги ме е радвало нещото, наречено "компетентност" у българина.
Дори и да не знае нищо, вместо да си трае, винаги ще даде "компетентно" мнение от висотата на своята некомпетентност.
"Виж си упътването".
Палячовци [smilie7]

Автор: mmjm   
Дата:   29-11-17 21:54

Що, нещо ще навреди ли ако го прочете туй опътване? Може пък авторът да се ориентира от същото тва нещо дет не трябва да го чете за възможни проблеми, причините за тях и възможни начини за отстраняването им, включително използването на гаранцията.

Автор: asahi   
Дата:   29-11-17 22:13

Връщай го този апарат, kinzag13. Не са нормални тези работи.

Дата:   29-11-17 22:20

Съгласен съм, че трябва да се прочете упътването, просто като прочетох упътването не намерих нищо по въпроса и реших да се обърна за помощ във форума. Но веднага ми се обясни как не съм чел упътването и съм написал "камера" в женски род. Не знам защо беше това заяждане. Изобщо нямаше да си правя труда да пиша във форума, ако не бях потърсил информация в упътването.

Публикацията е редактирана (29-11-17 22:25)

Автор: zbonev   
Дата:   29-11-17 23:31

Ей, ама този режим М е най-привлекателен в тез камери, всички първо на него налитат, пък то нищо не може да се бара там [smilie5]

Автор: deerstalker   
Дата:   30-11-17 08:23

интересно [smilie5]

Автор: BXMarkov   
Дата:   01-12-17 00:03

kinzag13, не се връзвай това е нормалното посрещане тук(нещо като кръщаване), ако имаш силата да преглътнеш след време ще видиш,че тези същите хора са готини и симпатяги, а и че са прави [smilie21]

Автор: Антивик   
Дата:   01-12-17 07:28

[smilie3] Щом още не са ти обяснили, че не е трябвало да си вземаш този Никон, а някой по-скъп или па директно да те пратят към Канон или нещо безогледално, пак си добре...[cool]

Автор: burningice   
Дата:   01-12-17 08:00

E има и хора, които работят в сферата на рекламата и предлагат по блогове и форуми продукта, за който им плащат (нещо като някои рапари и анцузите с 3 релси). Та в този ред на мисли, ще кажа, че проблема не е в lokеd koпчето, а в марката, за това трябва да се вземе Sony, защото камерите има "къртят мивки". :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »