Автор: Ivodam
Дата: 11-11-17 18:25
написа:
> Ivodam, няма как да гледам снимката и
> на 100 % увеличение, в размера, в
> който я показвате. Но и на този
> размер забелязвам... Кой я харесва,
> не ме интересува. Аз също я
> харесвам, но има проблем с
> контурите но много места. Има
> освен това и ореол, значително
> видим, на едно място. И точно,
> защото тово не е галерия, нито
> Лувър (който по настоящем е
> галерия), препоръчвам да изчистите
> техническите проблеми, защото те
> са от вас, а не от фуджи. И точно
> техническата страна е съсипана от
> Вас в обработка, която по същество
> отричате. Ако твърдите, че не е,
> покажете кадъра в оригинал. Защото
> Вашият кадър е обработван и там му
> е проблемът. И аз бих се замислил,
> преди да се муша с рогата напред.
> Това, което Ви дразни в момента
> като коментар, Ви помага следващия
> път да е по-добре. Поздрави!
>
>
> Публикацията е редактирана (08-11-17
> 19:08)
Не бе, човек, нищо не отричам, ясно, че е имало обработка, иначе щеше да се вижда само един тъмен силует като в театър на сенките.
Има и хало, знам (дето го наричаш ореол), но някак си е много тъжно, че не разбирате, колко маловажно и несъществено е това! Не бива тези неща да се издигат в култ, не може едно-две отделни дървета да определят визията на гората!
Вие ги виждате, защото имате вече изкривени от една определена пропаганда възприятия, насаждане на неизвестно от кого определени "ценности и критерии", а обикновените хора изобщо не ги забелязват тези неща. Знам, че има хора, които гледат филми не за кеф и разтоварване, а за да пълнят после тубата с клипове относно "гафове" на този или онзи филм. Тези хора ги съжалявам, честно. Питам се понякога как и колко детайлно правят секс например...
Не помня вече кой от великите фотографи беше написал, че в един кадър изобщо не е най-важното перфектният фокус или острота, дали не беше Адамс... ако знаеше как биха го разчекнали тука на кръст заради такива приказки...
|
|