Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Re: Комисията по дискриминация
Автор: e-mil   
Дата:   07-09-17 14:27

Автор: dinamo33
Дата: 07-09-17 13:48
"... но ако защити обратната теза или напише за положителните страни на социализма, мигом е блокиран или темата му изтрита."

Ако някой защити обратната теза никой няма да го спре. Има достатъчно теми във форума, които са затворени едва чак когато се разгорещят страстите. По принцип е добре за тези неща да се говори свободно в отделен раздел за общи приказки, ама Сашо няма достатъчно модератори и не му се занимава.

Но не в това е проблемът. Проблемът е, че приказките за добрия социализъм не са защитена теза, а най-обикновена пропаганда пълна с измислици и/или изопачена информация.

И си пропуснал мотивировката на админа за тези неща. Мотив, който няма как да бъде оборен пред Комисията по дискриминация.

Автор: Admin
Дата: 06-09-17 23:54
"Препоръчваме на някои хора тук да си подбират източниците и да се въздържат от споделяне на фалшиви новини, статии и материали. От новите европейски приоритети е и темата за блокиране на разпространението на фалшиви новини и подвеждаща информация."

Отговори на това съобщение
 Re: Комисията по дискриминация
Автор: nyamago   
Дата:   07-09-17 14:48

Аз съм също заклет противник на дискриминацията, застъпник за обективност и безпристрастност (трудни дисциплини, дори сред по-цивилизовани общества).

И мен ме дразни асиметричното третиране на идеи, дискусионни теми и на свързани с тях индивиди.

НО!!!

Не е ли време всички у нас да порастнат и да поумнеят? Не стана ли на всички пределно ясно, че печелившият подход не е с рогата? Че толерантността не е слабост, а сила?

Честно казано, повече от дискриминацията ме дразни упоритото и безумно разпалване и водене на загубени битки. Независимо дали са
битки за кой скача и кой е зелен, или битки за Канон и Никон.
Не омръзнаха ли?! [smilie11] [smilie2]

Я се опомнете!
[beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »