Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 80d vc 6d
Автор: aidend   
Дата:   06-09-17 21:32

здравейте умувам дали да си купя canon 6d или Canon 80d. Гледам сравнения и клипчета в нета знам, че 6д е фулфрейм има по-високо исо, но пък 80д e по-нов модел, повече фокусни точки, по-нов процесор. Обектими Canon 24-105mm f/4 и 50mm f/1.8. Ще се снимат портрети, нощни снимки и аматьорски видеоклипчета от тоя сорт.
https://www.youtube.com/watch?v=L2AeFBe1A0

Знам, че за видео 80д е по-добрия вариант. Но ако на вас ви се налагаше подобен избор кой бихте избрали. Моля феновете на Сони да не ми предлагат безогледалки :D
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 80d vc 6d
Автор: aidend   
Дата:   06-09-17 21:35

https://www.youtube.com/watch?v=bllKLAiLo6g
Eто такива видеоклипове тези са направени с canon 600d

Публикацията е редактирана (06-09-17 21:41)

Автор: koleto.spasov   
Дата:   06-09-17 21:58

6D!

Автор: georgioiv   
Дата:   06-09-17 22:09

С 6D съм снимал 2 години, с 80Д няклко дена. 6D има няколко предимства, ти си реши, дали си заслужават пред 80-ката. 1. не просто по-високо исо, а доста по-високо използваемо исо, със запазване на цветовете. Всъщност и едно подпредимство - фокусира по-добре на тъмно, по единствена точка с която 6d умее да фокусира - централната. 2. фулфрейм с тлъсти пиксели 3. GPS
80d има повече мегапиксели, тъчскрийн и подвижен дисплей, може да фокусира по много повече точки освен централната, с по-новия процесор, е т.е. по-бърз.

Всъщност двата апарата са за различна фотографска работа. 6d повече за портрети и пейзажи, за по-статични задачи, докато 80d е доста по универсален, по пригоден за видео и за динамични сцени, има по-добър динамичен обхват и възможност за работа с повече обективи...

Публикацията е редактирана (07-09-17 07:26)

Автор: kvakioh   
Дата:   07-09-17 00:40

Автор: colorphoto   
Дата:   07-09-17 00:43

Автор: freestyler   
Дата:   07-09-17 08:36

6д ако държиш на фулфрейм визия и обичайно снимаш на много тъмно.
Във всички други случаи 80д

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »