Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотооко
Автор: nsirakov   
Дата:   24-08-17 17:29

Имаше една поредица в известно списание преди 40 години :)

Заснети интересни моменти...

Ще почна аз, вие покажете вашите...

Преди няколко дни се забавлявах да стрелям по лястовиците покрай Марица със старичкото 70-200.. Днес разглеждайки снимките с интерес видях това....

https://photo-forum.net/static/site_pics/2017-08/1503584783_IMG_9839.jpg

Снимките са 2 и 5та от една стрелба - около 7 кадъра за 2 секунди, тоест, колкото и малко да е времето, все пак животинките са се местили в пространството спрямо мен и спрямо една друга...

От това дето виждам пчелата определено гони лястовичката (първоначално помислих, че лястовицата е лапнала друга пчела, но май държи пухче в устата си)...

Все пак... стори ми се достатъчно забавно да го споделя... ако не мислите така, съжалявам, че ви отегчих...

Отговори на това съобщение
 Re: Фотооко
Автор: MikeDimit   
Дата:   24-08-17 21:23

Да се включа.
Преди година и нещо в зала Арена Армеец на загрявката на шоуто "Битката за София". Хвърчат буквално мотори по трасето. Едни падат, други не, но всеки паднал бърза да освободи пистата защото са създадени валове и на места ставаш невидим. Та този юнак литна от единия вал и се нацепи на другия. И вместо да забегне тръгна да пълзи към камерата си.

https://photo-forum.net/static/site_pics/2015-11/1446579428_IMG_9479-1.jpg

Абе любовта е опасна!

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »