Автор: PhotoBo
Дата: 10-08-17 22:17
Камен, живея в чужбина като теб и всяка година се прибирам в България по един или два пъти. Нося техниката си със себе си без никакви притиснения и снимам на воля. Като изключим в момента, защото съм на почивка със семейството си и по съвет на колегите реших да се насладя на моментитен с близките си и взех само безогледалката, която още не съм вадил от чантата и стои в квартирата на морето.
Разбира се твоя случай е различен и искаш максимално да се отдадеш на снимките докато си тук Ако бях на твое място бих взел най-необходимото ми, да кажем един портретен и един всекидневен обектив и смело бих щракал, каквото си искам! Разбира се не бих замръквал сам с щърчащи обективи по описаните по-горе места, а и изобщо, но през деня не виждам никакъв проблем да се разхождащ и снимаш свободно... Градски транспорт не ползвам, но там бих внимавал с джебчийте (лични документи, портмонета, пари, карти, други дребни ценности...)
За въпросната група във фейса, ако е тази, за която си мисля, все някой щеше да се е оплакал, ако е попаднал в някаква схема или е бил обран, а за такива не съм чул още, така че мисля, че ще си намериш модели спокойно от там, все пак ти си ги избираш, а не те теб! Доколкото знам има и един или два сайта в БГ, които предлагат модели срещу заплащане и там сигурно си сключваш и договор и всичко е още по нормално, но нека по-запознатите да кажат...както и кои са сайтовете
И понеже не всичко е само цвят и рози искам да ти кажа, че знам за един случай на наш съфорумец, който беше ангажиран за снимки и беше брутално нападнат и обран (въпреки добрата му физика), та момчето се изнесе извън България и понастоящем снима и се развива в чужбина. Няма да го назовавам, знам че и той е на почивка в БГ в момента и ако желае сам ще се включи...
Ами това е от мен, enjoy на ваканцията си в Родината!
|
|