Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Имам следния въпрос , светкавицата Olympus FL-LM3 със всички апарати олимпус и панасоник ли е съвместима ,дори и с компактните ?
Или все пак са сложили някакво ограничение , искам да я ползвам на panasonic LX-7 но незнам дали е съвместима , панасоника си има също както и олимпусите под обувката на светкавицата слот за визьор примерно , по идея би трябвало да работи ...
Не е съвместима със старите модели, т.к. се захранва директно през крачето, докато старите през онзи порт, който Олимпус изоставиха. Имаше съвместимост (след доработка) с някои по-нови Панасоници - виж. в dpreview форум, или bhphotovideo Q&A.
Някакъв линк ще може ли да дадете , къде да гледам , ако не ще пробвам и сам да потърся но не съм наясно как да формулирам търсенето а и с тия сайтове не съм запознат...
За LX-7 има единствено свидетелство и то е, че не става. Вярно, авторът си признава, че не е разучил причината. Предполагам, просто му липсва съответният пин, все пак моделът е от 2012 г.