Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Търся ей това нещо. Гледам че Joby го предлагат, сигурно има и други марки. Но не намирам на БГ сайт. Някой да има идея от къде да в България да поръчам?
За мой ужас и изумление, се оказа, че не е особено сигурно - беше се развинтил и паднал, и си висеше свободно. Добре, че го забелязах, съвсем случайно, навреме. Прав е колегата, който казва, че е по-добре да си го направиш сам.
@НощенВятър
Защо да е глупав въпрос, много си е добър дори.
Вторият ремък ми трябва, защото първият ми ремък се завинтва на резбата за триножника. Нищо не му пречи да се развинти спонтанно, и фотоапарата да се изтряска в тротоара. Няма да забрава празния поглед на един колега, на когото това му се случи пред очите ми.
Следващият логичен въпрос е: "Защо ти трябва ремък, който да се завинтва на мястото на триножника?! Все пак апарата си има ушички за ремък, нали?".
Следващият логичен въпрос е: "Защо ти трябва ремък, който да се завинтва на мястото на триножника?! Все пак апарата си има ушички за ремък, нали?".
По удобен е за носенето на апарата, както и се маха по-лесно,
когато решиш да не ползваш ремък. Аз ползвам JOBY UltraFit Sling Strap
и с него направо се родих. Да чукам на дърво, досега не е давал признаци,
че има желание да се развинти сам.
@StraightEse
Да, когато ходиш часове наред с няколко кила техника през врата, на слънце и жега, разбираш колко по-добре е с такива ремъци. JOBY UltraFit Sling Strap не е зле, но няма мека подложка на рамото, както и допълнителния ремък, който минава под мишницата, и по мое лично мнение стабилизира доста добре по време на движение.
Виж този продукт, според мен върши идеална работа както за един, така и за два апарата.
http://www.ebay.co.uk/itm/Professional-Quick-Double-Shoulder-Camera-Belt-Strap-For-Canon-Nikon-Sony
Аз ползвам някаква кайшка на Joby с тая осигуровка, когато съм с 2-та апарата единия виси на нея. Осигуровката е добра, не се е развивала сама ако я притегнеш добре. Дори веднъж ме спаси щото основната връзка се разви.
Ама не си струва дори 7$ дето искат в мрежата или 10-те лева дето искат джоби за по-скъпия модел с осигуровка. Всичките продукти ги има в бриколаж за под 4 лева.
Иначе аз ползвам предимно ремък за китка т.е. обикновена връзка за обувки. С малко оплетка в края около ухото на апарата и става супер добре. А на връзки за обуща можеш да обесиш човек - доказано!