Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Приказният замък"
Автор: RAD_ATAN   
Дата:   28-05-17 07:05

"Приказният замък" е конкурс за фотомонтаж, отворен за напреднали и професионални фотографи от цял свят. Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност по темата, чрез специализиран софтуер и различни техники на монтаж и обработка на специално качените за целта медии от организатора - Замъка „Влюбен във вятъра“...........

Това са част от условията на конкурса, в който реших да участвам. Естествено с мисълта, че ще стигна поне до челната десятка от над 300 колажа. Разочаровах се. Колажите, който предложих на уважаемото жури бяха общо шест. Колажа на първо място е на Цветелина Златарева: https://www.voubs.bg/photo/daily-fairy/bd18da2abf09096d05f8dcae8c5f9b1f

Да и е честита победата и 700 евро.

Колажите предложени от мен:
https://drive.google.com/open?id=0BxgQLZFRZj7waXBGR3lTUGJGRWs

Към първия колаж има и кратко филмче за създаването му:https://drive.google.com/open?id=0BxgQLZFRZj7wNWdReUFOSkEyS1k

Далеч съм от мисълта, че произведенията ми са на изключително високо професионално ниво, но това, което предложи конкуренцията в 90% от случаите, като се има в предвид, че имаше над 300 предложения е под всякаква критика. От останалите 10% имаше наистина страхотни предложения.

И все пак става въпрос за така наречения "composite Photoshop", ако случайно не съм се объркал а не за "Весьолай картинки" в стил 80-те.

Като хора на изкуството,какво ви е мнението от Ваша гледна точка относно класираният на първо място колаж! Отговаря ли на горепосочените условия! В мен ли е проблема или уважаемо жури се състои от пълни идиоти!

Отговори на това съобщение
 Re: "Приказният замък"
Автор: victory13   
Дата:   28-05-17 09:00

12 ми е фаворитът на мен [cool]
6 също, семпло, 21 е с добра идея, но нещо реализацията ми куца[smilie8]
Работата на Мастерал замисля, Елена Николова ми хареса /81 и 191 мисля/, шведката предлага типично скандинавски поглед, а малайзиеца ме изненада много приятно [smilie24]

Много от нещата ми изглеждат познати, класираната на първо място не е лоша, но сюжета го има на поне още 2 или 3 места, та не зная дали е оригинална идея /гледах до 201.../.

Толкоз от мен, Поздрави и Успех в работата! [shtrak]

Автор: Антивик   
Дата:   28-05-17 09:32

Самия конкурс ми се вижда малко изгъзен. Уж за фоторафи, па после колажи, монтажи, степен на напредналост за работа със софтуер....
Какво точно ще оценяват майсторлук при снимане, композиране, кадриране, виждане и усет на ситуация.... или па способности да се изрязват елементи от различни места и да се налепят на едно, че да стане нещо цяло....[smilie11] . По-скоро ще да е конкурс за компютърни специалисти, комп. рисувачи, дизайнери, аниматори....

Автор: Don_Diego   
Дата:   28-05-17 18:52

Едно е сигурно- конкурсът (предложенията) и "замъкът" са се напаснали идеално. Перфектно!!!

Ако в тълковния речник думичките се обозначаваха с картинки, знам какво трябваше да седи срещу кич...

Автор: CatandGoddess   
Дата:   28-05-17 19:17

Доста креватни изпълнения има, има и интересни. Хареса ми със слона през водата, на Деси Игнатова.[smilie24]

Автор: bogdanov   
Дата:   28-05-17 20:42

Малииии, кой ме накара да го погледна това нещо?
.... отивам да си търкам очите с телена четка, дано ошкуря спомена. Аз стигнах до седмият, а си мислех, че съм издръжлив...

Автор: steeens   
Дата:   28-05-17 21:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5]

Автор: dilomski   
Дата:   28-05-17 22:53

voubs.

Без повече коментари.

Автор: Gecata   
Дата:   29-05-17 12:39

voubs не е фотоконкурс, voubs е пирамида! Фотографията е претекст, същността са парите и тяхното преразпределение. Важното е всички да са доволни, а недоволните да прочетат още веднъж правилата с които са се съгласили при регистрацията. Честито на печелившите, останалите - опитайте пак :)

Автор: Тед   
Дата:   29-05-17 12:51

Ако Воубс е пирамида, то Генчо е нейният фараон :) [smilie24] [shtrak]

Автор: Gecata   
Дата:   29-05-17 13:12

На Генчо нещата поне стават, но освен да ти стават нещата, трябват и доста други умения и изучаване на механизмите на Воубс за да спечелиш. Апропо във Воубс фараоните са други [smilie3]

Автор: mitpis   
Дата:   29-05-17 13:21

Много сладникава тема и произведения...

Автор: sauron69   
Дата:   29-05-17 15:10

https://photo-forum.net/joro/emoticons/original/A63.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »