Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Някой знае ли как стои въпроса с посещение на парка/острова/ с цел фотографиране на птици ? Кога, по кое време, за колко време, има ли фото-укрития , цена , условия ...?
Изобщо всякакви подрбности ще са полезни.
На сайта им информацията е оскъдна.
http://www.persina.bg/
Благодаря !
ПС : Писал съм писъмце до управата на парка, но до момента няма отговор от тях.
Аз живея в Белене и току що разпитах запознат с достъпа.Нещата стоят по следния начин - минава се през църквата намираща се на улица "Страцин"-2 и от там срещу лична карта ви превеждат до острова.Всичко е безплатно.Има вишки за снимане, но до колко са подходящи за дебнене на птици не мога да доложа.
Преди 3 дена влизах по работа. Има наблюдателна вишка, част от птиците са спокойни. Най-добре да се отбиете до Дирекцията на Природен парк "Персина" (офиса е до брега на реката), ще Ви упътят най-добре.
Интресно...Говорих с една дама по телефона...Спомена ми, че влизането е задължително с придружител /служител в парка/ и задължително с разрешително от ГДИН.Нещо не се връзва.
Май на място трябва да отида.Като я попитах ..Е , хубаво де, но аз искам да стоя от сутринта до вечерта...все с ваш придружител ли ще съм ??? Цял ден ?? Отговор : "Да" .. Май не съм попаднал на човека явно, който знае какви са правилата.
Да, и ние си вадихме разрешително, на понтона има вход за Затвора. Има и работно време, няма да можеш да снимаш по изгрев и залез, а само от 9 до 16 примерно.С нас идва представител на Парка, доста зает човек, но знае всичко по терена. Според мен е по-добре на друго място да се снимат същите видове..... сега се сещам, че трябваше и разрешително от МОСВ за влизане в Защитена територия, ако се отклоняващ от пътя. Ако ти е чак такава идея фикс - пиши ми на лични.