Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, от Бургас съм. Поръчах си една камера от Германия и ми я изпратиха с UPS. След като пратката достигна до София, проследяването в сайта се прецака и сега стои все едно още не е занесена за изпращане. Всички записи се изтриха. Някой знае ли защо така се получава. Поздрави!
Да де и за това съм се сетил, ама нали днес е Неделя и почиват, а утре е празник. Тук в България доставката я поемат от In Time, но дали проследяващия номер се сменя и как изобщо се случват нещата. Във Вторник ще звънна пак, но ако някой знае, нека сподели.
UPS и In Time, в Б-я използват едни и същи бази, куриерите са едни и същи, с две думи една и съща фирма е. Нямал съм проблеми с тях, но за разлика от тях, DHL редовно объркват нещо. Щом е стигнала в София, вероятно във вторник ще ви се обадят за получаване.