Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Повреда на обектив Canon 18-135IS
Автор: Rigs   
Дата:   06-05-17 23:40

Преди половин година си изтървах обектива на земята и ударът беше доста силен. Външната повреда беше че му се подби гривната, напънах го малко и се заключи, като сега трудно се поставя и сваля. Лошото е, че подбитото е точно до контакторите и ме е страх да го натисна да го изправя, за да не ги повредя. До скоро нямаше проблеми, но един ден забелязах че не иска да ми свали блендата под 5,6 дори когато обектива е на 18мм. Като го въртя около 50 мм слиза на 4 и веднага пак отива на 5,6. Заедно с това започна и да губи фокус, 2 снимки са добре следващите 4 нямат фокус. В момента съм в Германия ще се прибера в края на месеца смятам го нося на ремонт. Някой знае ли какъв е точно проблема и дали може да се ремонтира? И дали има читаф сервиз в Пловдив? Намерих в нета Морел-сервиз, някой ползвали ги е или направо да го пращам в София?
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Повреда на обектив Canon 18-135IS
Автор: asahi   
Дата:   06-05-17 23:43

Куриерите и те хляб ядат.

Re: Повреда на обектив Canon 18-135IS
Автор: guciguci   
Дата:   07-05-17 00:29

В Пловдив сервиз. Ти майтап ли си правиш? Тука вече всичко закриха

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »