Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некоректени, подвеждащи и коректни продавачи!!!
Автор: tuizzl   
Дата:   02-05-17 16:34

Здравейте!
Тези дни ми се наложи да закупя няколко артикула от базара.
Карам директно. Закупих батерия за видео камера (NP-F970) от "foto66" на която опаковката от снимката и това което получих беше различно, сиреч снимките са подвеждащи. Второ батерията изглежда използване, а опаковката от единия край беше леко отворена. Въпреки това реши да пробвам батерията и още по-голямо греда. Батерията се зарежда до 80% и не можа да запише и 20мин. видео. Писах на колегата ама той разбира се не отговаря.

Подвеждащи са снимките и на "драго" от него взех количка за статив, но тук колегата не се покри като го потърсих и дори ми предложи да заменим артикулите. Имай едно наум!

И нека да завършим с добра новина. Потребител "anemalP" се оказа изключително коректен. Всичко отговаряше на описанието и снимките в обявата. Благодаря!

Някой от вас сигурно са купували разни неща от тези потребители и веднага ще ме упрекнат, но така се случи при мен.

Пуснах темата понеже това е първото ми разочарование от покупки във фото форум досега не ми се беше случвало.

Дано да съм бил полезен! Приятно пазаруване и винаги едно наум.

;)

Отговори на това съобщение
 Re: Некоректени, подвеждащи и коректни продавачи!!!
Автор: Miro__Slav   
Дата:   03-05-17 19:50

От тоя Драго купих сак ... Нямам проблем чисто нов както бе писано в обявата от него взех и светкавица нова... Никакъв проблем аз си отворих кутията ...Не съм му адвокат, но аз лично не мога да кажа че не е коректен... А по принцип не знам какви очаквания имаш за стоки втора употреба...Дори в ибей като купуваш пише изрично това което виждаш това купуваш не подлежи на връщане...[smilie21] [beer]

Автор: Nikel   
Дата:   04-05-17 01:04

В ибей дори да пише че продавачът не приема връщане на стоката тя може да се върне ако не отговаря на неговото описание. При това продавачът би трябвало да възстанови (иска или не) освен пълната сума и разходите по шипинга обратно. Има си процедура за това и "customer protection" политиката там работи много добре.
И в PayPal customer help отдела работи отлично :-)

Автор: imitev   
Дата:   04-05-17 06:50

И взема приличен комисион от продавача...

А тук все едно да се сърдите на вестник, че е публикувал малка обява на мошеник...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »