Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Заслужава ли си Nikon 1 J4?
Автор: alek200   
Дата:   19-12-16 11:26

Здравейте, заслужава ли си Nikon 1 J4 с 10 - 30 и 30 - 110
за любителски цели за навлизане в света на фотографията, колко може да струва подобен комплект втора употреба?
Поздрави!
/намерил съм един затова питам да видя дали е изгодно/

Отговори на това съобщение
 Re: Заслужава ли си Nikon 1 J4?
Автор: v100ev   
Дата:   19-12-16 12:59

Вероятно говорите за обявата в olx за 589 лева.. Ако е така, аз за тези пари бих потърсил вариант с по-голяма матричка. Микро 43 или нещо такова(Тук в базара има доста хубави предложения(Olympus, panasonic)). Това го предлагам със мисълта, че явно нямате желание да купувате "голямо" огледално тяло, а търсите по-компактно решение.
Защо предлагам m43 вместо този Никон? Просто качеството на картинката ще е прилично по-добро на по-високите ISO (реално даже 400 и нагоре) + системата m43 е доста голяма със много обективи и много тела на различни фирми (А Никончето си е само Никон)така че перспективно е доста добра. А Никон 1 серията не е лоша, но аз лично бих предпочел м43.

Автор: pstoev   
Дата:   19-12-16 13:07

Абсолютно Не!

Автор: lamerko   
Дата:   19-12-16 13:25

По-скоро не...

Автор: alek200   
Дата:   19-12-16 14:05

Мерси, а ако продавача намали цената? / и съответно с колко? /

Автор: fmj   
Дата:   19-12-16 16:46

Защо не отидеш в магазина да видиш и да пипнеш това апартче? Ако има възможност вземи си една карта памет, щракни две три пози и на тъмно и навън.Виж на компютъра си резултата. Във RAW опитай се да извлечеш максимума във фотошоп и ще си отговориш сам на въпроса. Всеки тук ще се изкаже от собктвената си камбанария. Имаше някъде мисъл която ще перефразирам." Как да постъпваме със съвети и неща за нашия живот? Ами като обувките. Всеки ще си изкаже мнението за вида им ,но само ти ще знаеш дали са ти удобни."

Автор: vkk1   
Дата:   19-12-16 18:01

На мен това апаратче ми е много симпатично, обаче с тази матрица ... ни риба, ни рак, като добавим е зверската цена на адаптера към af, нещо не ми се види много далавера.
От цялата гама на обективите за 1-цата, аз не си харесах нито един - все някакви тъмни зумове.
Ако те устройват тези в комплекта, вероятно не е чак толкова лош вариант разбира се.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »