Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не оставам влязъл в сайта.
Автор: discoverymen   
Дата:   18-12-16 12:47

Здравейте.
Проблемът е, че винаги трябва да влизам в сайта с бутона "вход", независимо дали използвам бутона "запомни ме". Използвам google chrome, но проблемът важи и за други браузъри и устройства. Това се случва само с този сайт. При всяко затваряне на браузъра трябва да влизам отново. Пробвах да изтрия бисквитките, за да се генерират нови, да сменя паролата за вход...

Отговори на това съобщение
 Re: Не оставам влязъл в сайта.
Автор: ombre   
Дата:   18-12-16 12:49

Споко и при мен е така,много рядко да вляза нормално,в 90 % от случаите минавам през "вход",но пък ника и паролата се помнят и става за секунда.

Дата:   18-12-16 12:52

Не знам, проблем със сайта ли е, или проблем има при мен, но няма логика да е така. При 5 влизания на ден става досадно, а преди не беше така.

Автор: PhotoBo   
Дата:   18-12-16 13:05

Ако си задал в браузъра да изтрива кеш след затваряне е нормално.При мен няма проблем нито от твлефона, нито от компа...

Автор: Kirev   
Дата:   18-12-16 13:09

Както каза PhotoBo, проблемът най-вероятно е локален. Аз също нямам проблеми и оставам логнат с дни.

Дата:   18-12-16 13:38

В браузъра е разрешено да се запазват бисквитките, така че не е от това. Пък и както споменах се случва и в други браузъри и устройства. Благодаря все пак.

Автор: Pavlov   
Дата:   18-12-16 14:07

А ти колко браузъра и устройства ползваш? Защото сайтът помни откъде и с какво си влязъл.
Иначе аз на компа съм с Opera и Vivaldi, всеки от тях помни. Но когато ги сменя, трябва да се логна наново. Същото е като влизам и от Linux, или от телефона.

Дата:   18-12-16 14:23

Chrome на телефона и друг компютър с хром към същата мрежа.

Автор: hartt   
Дата:   18-12-16 14:30

Когато смениш устройството, от което влизаш, се налага да се логваш. В редки случаи ми се помни и на служебния /не се изключва/ и на личния /изключва се/.

Автор: nyamago   
Дата:   18-12-16 15:17

Забелязал съм същото като Pavlov и hartt : помни докато не смениш устройството. На ново устройство иска вход, след което те помни там - докато не смениш отново.

Не съм забелязал друг сайт по света да го прави - задължително ли е? Каква е ползата за стопаните на сайта от такава настройка на сървъра? (За потребителите е само досадна спирка)...

[smilie11]

Автор: guciguci   
Дата:   18-12-16 15:21

Също като вляза през телефона,после съм излязъл от компа. Ама си е досадно и само с Фотофорум е така. Всички други сайтове съм си винаги влязъл. Даже май на някои паролите съм си забравил [smilie18]

Автор: sherbit   
Дата:   18-12-16 15:28

Pwd: 1234, лесно е.

Автор: Божидар58   
Дата:   18-12-16 16:04

И при мен е така.

Автор: Volkovski   
Дата:   18-12-16 16:21

Същият проблем е и при мен. Ползвам Файърфокс и на компютъра и на телефона.Д други сайтове и форуми го нямам този проблем. Явно е проблем на самия сайт, и щом юзърите са недоволни, е редно девелопърите да поправят да го поправят.

Автор: m.djorov   
Дата:   18-12-16 22:37

Помни, че си логнат докато не влезеш от друго устройство. Тогава при повторно влизане от първото не те помни. Питах същото преди години, нарочно е така. Т.е сайта така е направен да работи. Едва в последните седмици две, ми направи впечатление, че успях да остана логнат след влизане от телефон или друг комп. Тъкмо си виках, че новите собственици правят промени, че да заприлича на нормален сайт, но след второ трето отваряне започва по стария начин.

На кратко - това е нормално поведение на сайта от години.

Дата:   18-12-16 22:46

...особено, ако на телефона си отворил браузър и в някой от табовете имаш отворен и сайта, при отваряне на браузъра и рефреш, все едно си влязал отново от телефона, а в същото време си на компа... Иначе е точно както са го описали колегите, пази се логнат докато не влезеш от друго устройство.
Сега ако има повече хора с тоя "проблем" е добре да кажат с какъв браузър са, може и някакво измислено прокси да ползва по дефоут даден браузър или да отваря страницата като анонимен... варианти всякакви. Аз съм с хром вкъщи на два компа и таблет, а на телефона е стандартно Сафари за ай ос, проблем нямам...поврарям се... [smilie8]

Дата:   19-12-16 00:26

Благодаря за поясненията. При мен, дори да не влизам от друго място, веднага след рестарт на браузъра се налага пак да влизам, но това вече е някакъв специфично мой проблем.

Дата:   19-12-16 00:39

Не, не е нужно да излизаш от сайта въобще! Влезеш линот друг браузър или устройство, автоматично биваш разлогнат от първия и се налага повторно влизане при втория браузър/устройство! Това е!

Автор: johnny_fx   
Дата:   19-12-16 09:04

При мен след 3-4 дена вече не ме помни, без да съм влизал през друг браузър/устройство. И това е така от години. Ама то кое изобщо е наред в този сайт, че за това да се тръшкаме. [smilie8]

Автор: chukov   
Дата:   19-12-16 09:53

Аз пък отдавна имам друг проблем.
Ако темата, в която искам да пиша, е надхвърлила 1 страница и се развива в повече от една се получава следното:
виждам нечий коментар, искам да му отговоря цитирайки го и когато натисна бутона "цитирай" името на автора не се попълва в цитата.

На първа страница не се получава така. На два различни компютъра ми се случва така.

Дата:   19-12-16 12:41

Моя проблем много често е, че ако има тема с повече от 25 мнения (реално повече от една страница) и вляза в темата виждам само първата страница -"1". За да видя номер "2" или трябва да дам на бутонът "всички" или "напред" и чак тогава се виждат страниците след първа. Айде и аз се оплаках [beer]

Автор: CDman   
Дата:   19-12-16 12:56

Да ви имам проблемите [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »