Автор: hose
Дата: 26-11-16 11:12
тръшнал ме е грипа тия дни, та викам така и така нямам какво да правя, дай да ъпдейтна...
за протокола - още бях на пумата
ай ай какво направих... хора това е по-зле и от виндолс вече... много тъжно...
- на всяко стартиране ми дава еда черна линия като на развален ТВ, гасне и пак пали екрана и тогава чак пали ОС-а... отначало реших че е от самото инсталиране - не, на всяко пускане
- наложи се да си купя ъпгрейд за Paragon-а, (за NTFS) ок, една директория на външния хард, която бях копирал преди час примерно изчезна - копирам я наново - не може да бъде "риплейсната", защото била "инвизибъл"... ко? ко?????? след ровене в нета и гледане на хакове в терминала накрая я копирах просто на друго място - по-добре да я има два пъти...
- 4 пъти импортвам букмарковете в сафарито
- скрола на мишката ми лагва и не работи - а е кабелна, не е хай тек някакъв...
- и най-якото - снощи си включвам телефона да се зарежда, и разбира се се почва - тук ауторизация, там ауторизация, ама вЕрвате ли му на тоя комп., ама потвърдете от телефона ама не знам си кво... сто часа се въртя, а у - по едно време гледам - спряло да зарежда - някъде посред тия неща ми даде пак че оставали 10% батерия... вадя-пъхам - пак тръгва... сега пък дава - имате ъпдейт на иос-а - викам УбУУУ... тръгва... вися вися - не може... е що? гледам тИлИфонЪ - там се ъпдейтва ши***** месинджър... ъпдейтвам, рестартвам, пускам - гледам на телефона - нямате ъпдейт, всичко е ново, пак отварям ай тюна - седи си че има нова версия... нейсе оставям го да се зарежда и си лягам - ставам сутринта и натискам да видя някой нещо да е звънял/писал - черно... пак - черно, другия бутон - черно... а... задържам - нъцки... вадя кабела пак натискам - черно... пъхам пак кабела - иконката с червена батерия... това чудо не само че не заредило батерията но е ДРЪПНАЛО и наличната енергия... WTF????? след малко запали телефона и ПАК изключи да зарежда... колкото и да вадя и слагам кабела - не...
нереално просто... мака ми е стар, 2011, но е с i7, 16 рам и ССД... не знам... вадя си СД с пумата и това е... аман...
много е тъжно - само за няколко години скапаха всичко... RIP
|
|