Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 MacOs Sierra
Автор: test1011   
Дата:   25-10-16 01:59

Абе колеги, някой който е с MacBook PRO има ли проблеми с новата операционна система MacOS X Sierra ? Много бавна нещо ми се струва , до сега имах и два пъти "freeze" на фотошопа, на сафарите често забиват страниците.. това никога не е било, дори леко забавяне не съм имал с El Capitan .. характеристикте са i7 , 16GB, SSD .. няма как да е от тях , нито е натоварен лаптопа с някви тежки програми нито нищо..

Отговори на това съобщение
 Re: MacOs Sierra
Автор: bpavlov   
Дата:   25-10-16 02:13

сложи Хакиндоус, шса опраи ;)

Дата:   25-10-16 02:23

Нямам намерение да слагам хакиндоси, хакинтоши и още по малко windows, преди 4 месеца минах от windows 10 на на Mac и въобще няма да се върна назад честно казано. Нямах нито едно забиване или забавяне с Мас-а при положение, че работя с сравнително тежки файлове. Просто проблема е от ОС която наскоро излезе и за това питам колегите дали имат подобен проблем, говорих с един колега и каза, че пак е минал на El Capitan но не ми се минава на старата ОС щото сиерта предлага и някой нови неща и екстри които ме кефят :)

П.С. Не желая коментари от лигльовци без работа които робуват на марки, аз не робувам на марки, снимам едновремено с канон и никон, ползвам това което ми върши работата най-удобно и качествено за моите виждания и предпочитания.

Автор: hash   
Дата:   25-10-16 02:51

И на моя MacBook Pro имам такова усещане, че е по-бавно от време на време, ама не ми е фрийзвал. Предполагам, че ще ги изчистят нещата скоро.

Дата:   25-10-16 02:58

самия фотошоп фрийзна а не самия мак но да се надяваме, че ще го оправят по скоро

Автор: Dalt   
Дата:   25-10-16 07:26

Ползвам iMac и MacBook Pro и нямам описаните от теб проблеми. Пробвай да ресетнеш CMS и PRAM и виж дали няма да се оправи.

Автор: hotsnail   
Дата:   25-10-16 08:34

Абе ябълковците явно повечко попипват операционната система при тия големи версии и стават грижи разни с програмите. Аз оставям някой друг месец да мине хората да си оправят програмите, преди да обновявам. Предния път пак имаше някакви проблеми с определени програми в началото. Аз просто изчаках и нямаше ядове.

То и с windows-a е така, като излезе нова версия, както беше 10-ката, чакаш годинка или две да го стабилизират и после. Аз едно компютърче още го държа на 8.1, а имам познати още си карат на 7.

Автор: georgioiv   
Дата:   25-10-16 09:01

Оставям по няколко програми отворени - примерно лайтрум, фотошоп с няколко снимки, файнъл кът за видеообработка със заредени клипове и програми за оправяне на звук и не гъква... хем е малко по-слаба версия на макпро от твоя...Никога неми е замръзвал. Единствено мисли малко повечко като създава тъмбнейли в бридж-а, но понеже като го взех инсталирах направо Сиера, не знам как е бил преди с бриджа, дали е работил по-бързо....

Сещам се, че аир-а ми замръзваше със Сиера, защото го надграждах от старите ОС. Отдавах го на слабите параметри, но когато инсталирах "на чисто" - започна да работи нормално.

Автор: IshootPeople   
Дата:   25-10-16 11:00

При мен ми крашва шопа като давам принт питах съпорта и се оказа,че има огромна тема във форума на Адобе на тазя тема и няма решение за сега .Явно още не са се напаснали :) И половината програми на принтера не ми бачкат .

Автор: lamerko   
Дата:   25-10-16 11:18

Само аз ли си мисля, че MacOSX-а НЕ е ОС? Просто не може да бъде... Лично мнение. Търкалям един Yosemite и засега нямам намерение да го ъпдейтвам, че май само за (допълнителни) проблеми ще си говорим...

Автор: iavorianev   
Дата:   25-10-16 14:18

И при мене Сиерата има видимо забавяне, май ще се връщаме на Капитана

Автор: surr3a1   
Дата:   25-10-16 15:55

Ако сте инсталирали като ъпдейт - може и да има такива проблеми.
Аз ги инсталирам винаги начисто от 0 и работи доста добре.

Автор: Тед   
Дата:   25-10-16 19:11

Лети. Но, току-що мина 16 мин. ъпдейт на Сиерата.

https://s22.postimg.org/9lcgwpcgh/Screen_Shot_2016_10_25_at_18_52_27.jpg

След ъпдейта - няма инфо [smilie8]

Автор: gchokov   
Дата:   25-10-16 21:53

lamerko - готин никнейм. Викаш не е ОС MacOS ;)

И аз нямам проблеми.. но не съм тежък ползвател на шопата :) Инцидентно чат пат..[smilie24]

Автор: lamerko   
Дата:   25-10-16 23:55

Ами... лично мнение. Ползвам го само когато ми се налага :)

Дата:   26-10-16 08:32

Още по-добре - не го ползвай [smilie23]

Дата:   26-10-16 10:19

mobilebulgaria ъпдейта е свързан и с новия макбук про , който още не е излязъл.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »