Автор: evga
Дата: 22-09-16 14:16
Само да споделя, че вече 1 година съм с Nissin i40. Доволна съм от нея /закачена на тялото/. Компактна е, до сега съм я ползвала изцяло на TTL режим, друго не съм посмяла :).
Сега си купих статив за осветление, нямам още и държач на чадъра, а поставката на Nissina /за статив/, завита за статива ми се струва хлабава и се клати, супер нестабилно се закача за него.
От ръка само пробвах включена на Sf режим с пусната вградена, че пали от разстояние, но светкат и двете и пак става сянка зад обекта.
Ще чета още и ако някой е правил тестове с Nissin i40 на статив и Sony A58, моля да сподели, ползва ли синхронизатор, какъв е той и други подробности.
Иначе съм се насочила с помощ от приятел към светкавица YN 560 IV + YN-560-TXC, но човек от форума сподели с мен, че Nissin-a ми няма да е ползваем и ще трябва да си закупя и трансийвър RX 603. За сега се ровя и чета още, тъй като трябва да съм сигурна кое как ще се сработи с нещата, които имам, а и заради цените, тъй като не мога да си позволя най-скъпите аксесоари.
|
|