Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 GoPro камера - съвет
Автор: roburt48   
Дата:   20-09-16 12:06

Здравейте приятели, имам нужда от съвет.

Моя много добра приятелка е решила да направи подарък на свой познат - GoPro камера, която ще се ползва най-вече при каране на мотор. Бюджета е 200 лв. за нова такава. Моля запознатите с тези камери да ме насочат към някакъв модел и марка. Нищо не разбирам от подобни камери [smilie5] . Търси се възможно най-добрия баланс качество-цена. Предварително благодаря [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: GoPro камера - съвет
Автор: lamerko   
Дата:   20-09-16 12:10

Бюджета неюо не е като за GoPro...

Дата:   20-09-16 12:15

Цитирам какво са ми казали, но все пак ме ориентирайте...Вероятно би могъл да се увеличи (бюджета), но нямам идея с колко :)

Автор: m.djorov   
Дата:   20-09-16 12:20

Ми отвори сайта на синтезиз или павилиона - видео камери, екшън камери и виж. За 3 мин е. Почват от 400+ нещата

Автор: lamerko   
Дата:   20-09-16 12:22

Явно трябва да се насочиш към китайските ментета. Например от тук: китайски ментета - БГ сайт

Дата:   20-09-16 12:23

Това ще е направено, разбира се, но все пак бих са радвал да получа съвет :) .... и някаква насока.

Автор: mimko7   
Дата:   20-09-16 13:14

Сега следва да прецени за този бюджет , употребявано ГоПро или ново менте ....
Ако не я притеснява гаранцията :

http://www.ebay.com/itm/4K-Ultra-SJ9000-Wifi-Sport-Action-Camera-2-0-Inch-DV-1080P-HD-Cam-DVR-Waterproof-/401157468493?hash=item5d66d9314d:g:4ioAAOSw-kdX0mX3

Публикацията е редактирана (20-09-16 13:18)

Дата:   20-09-16 13:25

Явно и аз и тя Ви подвеждаме без да искаме [smilie5] Все пак иде реч за екшън камера ! Явно GoPro е марка !! [smilie18] .. Аз гледайки се насочих към Ricoh/Pentax WG - M1.. Но аз съм пристрастен защото снимам с Пентакс [smilie5] ...

Автор: lord_kik   
Дата:   20-09-16 16:18

Xiaomi Yi това е за този бюджет,предлага ваичко необходимо.Но за мотор ще кажа че най добре е ГоПро защото кутйката е с дупки отзад и няма шум от вятъра,което е много важно казвам го от личен опит защото с бавна скорост е поносимо,но с 200 и повече шума става непоносим.Разгледай в Технополис предлагат една доста добра алтернатива пак е ГоПро нещо си за 279лв. Чисто нова гаранция всичко както трябва.И най-важното е че за ГоПро има най голямо предлагане на аксесоари.

Автор: kiten   
Дата:   20-09-16 18:47

гопрото на старите и по-евтини модели няма стабилизация, която имат сони камерите, освен това са аеродинамични

https://www.youtube.com/watch?v=XM-CE1E7GdQ

https://www.youtube.com/watch?v=Lp9X3lnMBxI

Автор: lord_kik   
Дата:   20-09-16 18:57

Сони имат стабилизация но смаляват ъгъла на 120градуса,но също е много добър вариант ,аз лично ползвам Сони АС30

Автор: kiten   
Дата:   20-09-16 19:00

За мотор или велосипед си трябва баш стабилизация. Иначе ако е за кола има хубави видеорегистратори дето снимат на 170 градуса.

Автор: jingov   
Дата:   20-09-16 22:44

http://elproducente.com/sjcam/
насочил съм се натам, Гопро херо 5 пак ще е доста над бюджета и затова
sj6 legend е с интерполирано 4к , 7 стар е с натив .
Чакам първите видеа .

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »