Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Трябва ли да има профили без снимка на автора и профили без нито една снимка ?
Автор: LUBOMIRHRISTOV   
Дата:   31-08-16 22:04

Знам ,че няма да е по вкуса на много ,но пък това е форум и всеки може да каже нещо ! Да го подкрепят,оплюят ,отритнат или по-лесно да го блокират ! Е , може и да го подкрепят някой ! Чудя се отдавна защо във форума има доста профили без снимка и доста профили не качили нито една снимка ?
Нали това е фотографски форум , добре де ,има и щракачи като мен които се опитват да се научат от снимащите ,а не е анонимен форум ?
Пък гледам анонимните / и едните и другите / много коментират и гласуват ,някой даже имат и жълтичко до името? Надявам се не нарушавам личното пространство на никой?
Нали все пак това е форум т.е. говорилня !

Отговори на това съобщение
 Re: Трябва ли да има профили без снимка на автора и профили без нито една снимка ?
Автор: kvakioh   
Дата:   31-08-16 22:14

Щом е опция, значи е възможно и се прави.

Re: Трябва ли да има профили без снимка на автора и профили без нито една снимка ?
Автор: vkk1   
Дата:   31-08-16 22:17

Оф, недей човек, че миналия път след подобна тема имаше брожение да ни изритват тези без снимки, хаха. Сега ще решат да има минимум 5 и ще трябва да ровя още 3 с китака [smile]

Автор: Twingo   
Дата:   31-08-16 22:25

vkk1, не да изритват тези без снимки, а поне да не могат да пускат обяви в базара. Как мога да съм сигурен, че един продавач е коректен, като е регистриран днес, без снимки, а и няма никаква система за рейтинг...

Дата:   31-08-16 22:26

Добре де ! Но когато говориш и коментираш ,нали все пак трябва да си представяш или визуално да виждаш с кой коментираш ! А пък как може да коментираш като не си показал какво правиш ? Добро или лошо ,грозно или хубаво ,майсторско или посредствено ! Преди в една от темите говорихме ,че всички са автори !
Да ! Съгласен съм ,не всеки иска да се показва ,но тогава не става ли много анонимно ! Нали като казваш мнение или го отстояваш трябва да се знае кой си за какво се бориш ! Като не смееш да се покажеш ,тогава си мълчи и си прави кинти като снимаш !

Автор: Pavlov   
Дата:   31-08-16 22:33

Twingo - не можеш да си сигурен. Независимо кога се е регистрирал продавачът, и колко и какви снимки има в профила си.
Аз примерно имам качени няколко в своя. Е, коректен ли съм? А ако изведнъж реша да ги изтрия (правил съм го) - какво, ставам измамник ли? [smile]
Де да беше толкова просто да прецениш един човек ...

Дата:   31-08-16 22:33

Някои се представят само с името си и ги знаем, други не толкова. Наскоро се получи интересен контрапункт, че един без много кадри, но известен ме обвини, че не чета ревюта и анализи на техника, друг с много добри кадри, ми каза, че чета и копирам от ревюта и анализи за техника, та се пообърках доста.
Няма смисъл голям, важното е да се прецежда и преситва кое-как е. И от кой се казва. Винаги уважавам мнение, което е аргументирано, затова все по-малко коментирам техника, показвам кадри като допълнение в изказванията си и гледам сеир. Форумът се е поуспокоил, интересното е, че базарът е слаб.

Дата:   31-08-16 22:34

Twingo - а това е другия аспект ! за който въобще не се замислих ! А и той е важен!

kvakioh - ти поне имаш качени ,но ако утре ме срещнеш на улицата и ме заплюеш или набиеш,няма да знам защо ! А и двамата с vkk1 коментирате и поствате мнения във форума ! Не е ли време да спре анонимността в България ! Та дори да се реши като начало да е във ФФ/ не е фулфрейм,а Фотофорум /

Дата:   31-08-16 22:39

kvakioh - Не говоря за тези неща ! Но като си говорим и си коментираме ,що да стоим с аватари и без снимки ! нали ако си говорим в парка или в автобуса или в метрото ,ще се видим и ще се запомним ! За тези без снимка качена в профила ,не коментирам ! не може да казваш или да имаш претенции ,а да не си качил нито една снимка !

Публикацията е редактирана (31-08-16 22:41)

Дата:   31-08-16 22:42

Ееее, агресията е безмислена, може да има някакво напрежение, но не е интересно да се изкарват черни хората, в доста случаи както описах лично не е имало голям смисъл. Нали има поне някакви имена, които показват в профила нещата...това е достатъчно.
Има все по-малко хора анонимни тук. Има 2-3, които нямат и 1 снимка, но коментарите им са ми полезни и интересни. Съответно аз не качвам почти никъде кадри, освен тук и в личната си, персонална страница във Фбук (не е photography, etc.). А пък там следят ежесекундно, след като разбрах, че за 10-15мин могат да видят всичко на човек легално и да не са официално от Фбук, значи всичко може.
Ще цитирам като за последно един човек, който много ме критикува тук, аз му отвръщам с истини: "Като си в интернет, вече не си в безопасност, очаквай всичко"

Дата:   31-08-16 22:52

kvakioh - Извинявай ако така си ме разбрал ! Нямах желание за никаква нотка на агресия ! Просто много пъти някой каже нещо и решиш да видиш кой е и какво прави и...- празен профил ! Не говоря персонално за тебе ! И....нямам фейсбук .

Автор: vkk1   
Дата:   31-08-16 22:56

Аз не се крия, който желае, е добре дошъл на по бира или две.
Иначе има хора тука с по една снимка, дето срещу нас да тичат, не можем да стигнем в два живота.

Автор: tziko   
Дата:   31-08-16 23:45

Каквито и правила да сложат на форума, те лесно могат да бъдат заобиколени и обезмислени. Само ще се отдръпнат потребители заради усложнения.

Никога няма да си сигурен дали на снимката съм аз или някой друг, дали профила не е поддържан с цел заблуда, дали качените снимки са правени от мен. Но и никога няма да има пълна анонимност, всичко може да се проследи. Зависи кой, какво иска да знае.

Автор: victory13   
Дата:   31-08-16 23:45

И аз се чудя в кой клас се учи правилното поставяне на препинателни знаци... но всички си стоим с чуденето тук [smilie8]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   31-08-16 23:49

"Трябва ли да ходя на ресторант, ако не съм изпържил и едно кюфте през живота си?" [smilie3]

Дата:   01-09-16 00:09

Да живее анонимността ! Добре ,че се виждат запетайките,а буквите и думите нищо не означат ! Ще има доста да се чудим ! И то яко !
И после що държавата ни е такава ! Има доста ,,буквогонци ,, и явно малко които гледат думите ! Кюфтета са ясни ! С тях и избори се вземат ! Интересно на ресторант с маска ли се ходи ?

Дата:   01-09-16 00:27

Не съм чул да е забранено с маска да отидеш.

Има доста хора, които не са фотографи, но продават техника тук, не виждам проблем с това.
Ако нямам джип с твърди мостове, значи ли, че не мога да членувам в офроуд форум?

Автор: catandgoddess   
Дата:   01-09-16 00:34

Може би и малко по-малко мнителност ще помогне за разбирането - на думите и въобще.

LUBOMIRHRISTOV : темата е мъчена и изцеждана. Не искам да влизам в спор, но говориш за думи, ако правилно съм разбрал. Остави думите да значат сами по себе си, без нужда от илюстрации в профилите. Има хора, които виждат и се обосновават прекрасно, пък не снимат- не казвам не могат - просто не снимат. Както повечето кино критици, на които не би хрумнало да режисират филм... примери много.

Ако човек не иска да си сложи лицето или да снима, нека не го прави. Основният ти акцент ми харева, не го обвързвай с някакво административно картотекиране. Или там както и да е подходящо да се нарече това.

Аз пия бърбън, пуша, в момента съм с Давидов Голд и гледам от терасата едни надрусани хлапетори как псуват на майка всичко, за което се сетят. Изненадва ме липсата на репертоар при младите. Майката, та майката. Е как пък на Опела майката, баси...[smilie5] [smilie7] [beer]

Дата:   01-09-16 00:43

И без това темата е тъпа и безполезна, даже не знам, що се набутах да пиша в нея, ама да питам все пак- тоя давидоф голд има ли вече от новите клинични картинки на кутията?

Автор: radomarinov   
Дата:   01-09-16 00:53

Нищо не разбрах[smilie11]
Любомире, гледах ти профилната снимка, гледах ти и фотографиите..
Ами не си Брад Пит, а и честно никой от "шидьоврите" ти не ми хареса..
Внимание ли си търсиш или нещо те стяга чепика[smilie11] [smilie11]

Дата:   01-09-16 01:01

Мисля , даже и в парламента вече се обсъждат средствата закриващи лицето ! Но не е в това проблема ! А не знам каква ще е тежестта ти в офроуд клуба ! Но и в това не е проблема или смисъла на темата!
Тук сме уж хора съмишленици,но едните са без образ и история ,а дават мнение постоянно и постоянно спорят и се опитват да покажат колко са прави и правомислещи ! Но и в тава надали е проблема !
Просто темата беше ,че не е хубаво като съмишленици едните да са скрити а други не! Но това явно нарушава пространството и комфорта на някой! Явно е по-лесно да се философства отколкото да покажеш кой си с една елементарна снимка изразяваща същността ти или духа ти !
Но и това няма значение ! Омръзна ми да говоря в този форум с аватари и празни профили ! Да ,за поне един човек се сещам който си сложи снимка и това ми е достатъчно! Той също ме поправя за запетайките ,щото съм неграмотен,но неговата критика я приемам,щото знам кой ме критикува !
Даже вече ми омръзна да обяснявам елементарни неща !

Дата:   01-09-16 01:15

Аз няма да си сложа лична снимка на профила, даже не знам как, или по-скоро не съм се опитвал. Който иска, ми е писал ЛС и сме се видяли дори и сме говорили и нещата са ок.
Нямам против никой или нищо, но накрая ще почна да пускам само кадри и да говоря единствено в теми, в които мога да кажа 100% точно нещата. Няма смисъл толкова да се обсъжда, нещата са ясни, има правила, има загубили и такива, които все още са на ниво съществуване тук.
Блокиране трябва да има помежду потребителите, двама ме блокираха, защото са доволно виновни заради изказванията си (е, аз също казах доста), знам че още 2-3 човека са ме блокирали, но не знам защо и не ми е нужно. Аз лично не блокирам никой. Но съм "за".

Публикацията е редактирана (01-09-16 01:21)

Дата:   01-09-16 01:27

Ами, ЛУБОМИРХРИСТОВ, по твоята логика, гледайки снимките в портфолиото ти, не знам ти каква тежест можеш да имаш във фотофорум.
С други думи казано, количествените натрупвания не водят точно до тези качествените изменения, които на нас ни се щат.

Дата:   01-09-16 01:33

AКо човек наистина се интересува кой-кой е, ще стане. Аз лично съм питал поне 3-ма на Лс въпроси и след това дори се запознахме и има какво да се каже винаги. Затворено общество си ее, с издънките си. Всеки почти се знае.
Особено като се види датата на регистрация.

Публикацията е редактирана (01-09-16 01:39)

Дата:   01-09-16 01:50

catandgoddess - И аз не искам да споря с теб ,защото няма за какво ,нито искам админите или който там да се намесва ! Исках просто като хора да се знаем ! да сме открити , а не потайни ! Някои поставят силует с фотоапарат или пейзаж или нещо за снимка ,но това също казва нещо за тях и може да възприемеш по-добре това което казват или да се насочиш за тяхната същност ! Но явно всичко това е доста чувствителна тема за доста хора ! Вече си направих изводи и повече няма да се меся на творците ,щото не съм такъв ,пък и съм тесногръд !

radomarinov - Повярвай ми не се смятам за Брат Пит и даже не искам да приличам на него !!! Не се срамувам нито от лицето си нито от снимката си !!! На теб явно ти е проблем ! Щото не се разбира кой си от твоята профилна снимка !!! За моите неща никога не съм претендирал ,че са шедьоври ! Публикувам ги защото очаквам някой път някой да каже някакъв съвет ,а не да сложи три плюса или една усмивка и да чака да му го върна ,защото тук съм смятал ,че има човеци с главно Ч ! Но явно съм се объркал ! И да е имало леко са се поудавили в морето на другите като теб ! И повярвай ми имам жена и три дъщери и се радвам на огромно внимание ! Дай боже всекиму такова ! Тя жена ми дето не разбира ,един ден ми каза : що се ядосваш с тия ? Не и повярвах ! Сега вече го разбрах !

catandgoddess - забавих се защото отидох да си купя цигари ! Боро с картинки ! Водката си я изпих преди това , а утре ще шофирам ,за съжаление не мога да си сипя пак !

Публикацията е редактирана (01-09-16 02:31)

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »