Автор: slyn4ogled
Дата: 17-08-16 23:18
Не мога да се спра да се чудя на хората, дето ме обвиняват за поста ...
Видите ли, нормално било евтиния клас да идва със сенник или капаче, а високия клас - НЕ...
ЗАЩО???
Или просто ви е кеф някой да ви извозва за жълти стотинки ей така, за тоя дето клати гората ??? Или защото сте (полу)ПРО-та и тия неща не биха ви потрябвали???
За колегата по-горе, дето си бил затрил капачето за светката - ми да ти кажа пич, аз от 10 години постоянно свалям и слагам капачето, и го имах до последно преди да продам верния ми D90, и D80 преди него ... не знам какво е твоето отношение към техниката, но аз лично си пазя ВСИЧКО!
Това е точно като в онази тема, дето ви показах как ви ши*а в г*за ЕМАГ със лъжливите "черни петъци" - всички ми се нахвърлиха, но все пак emag бяга глобени с почти половин милион по мой сигнал ... (е, може би не само мой, щото се намериха хора, които да ме подкрепят...)
Явно БОГАТИЯ българин обича да бъде мамен, за да се чувства важен и (почти)ПРО(фесионалиЗ) ... ми да ви е честито! БАЛЪЦИ!!! (термина е от моето детство още, ма явно си е все още актуален...)
И за да не остана голословен по горната част - защо Фото Павилион и Фото Синтезис продават един и същи обектив за 999лв, а всички други (не по-малко уважавани) магазини го дават за макс 849лв??? (аз лично "намазах" същия обектив със същата гаранция и със същата липсваща комплектация за 689лв...)
Имат 100 години гаранция ли ... имат перфектен сервиз ли ... КАКВО ИМАТ ПОВЕЧЕ, ЗА ДА ИСКАТ 300лв ПОВЕЧЕ???
Колкото и да ме оплювате за това, дето пиша, истината е една - клатят си ни както си искат, защото знаят че сме слепи и тъпи, и защото никой няма да им се изрепчи!
|
|