Автор: kvakioh
Дата: 13-07-16 17:03
вСеки втори, даже повече статистически си слага photography след името, правят се страници в соц мрежи и др. Общаческо е, това, че има щракане, не значи, че е фотография. Макар че сегашните instagram, подобни размиват и разбиват нещата. Дефакто каквото в миналото е било дефект тотал, сега се приема, харесва, поощрява като ефект.
Аз лично съм си го направил от игра на думи, в което няма нищо общо с ломография и др. Надявам се някой ден да направя страница с 10-15-20 най-добри кадъра, където някой да отвори, да види. Ще има и лентови кадри доста.
Ще цитирам, макар и може би неточно на 100% един от най-силно критикуващите ме хора тук, че най-често хората са "собственици на скъпа или някаква фототехника, но не и фотографи". Аз също се причислявам там някъде, като обичам да чета, да си гледам списания и картинки, понякога правя собствен минипроект, изпълним за ден-два, малко пускам публично, много малко и си харесвам нещата. Държа най-добрите си кадри на лента в буркани. Снимането и научаването на определен жанр или част от самото нещо изисква време, доста време. Някои за съжаление не го осъзнават.
|
|