Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ангажимент
Автор: camelasign   
Дата:   04-07-16 17:38

Търся колега за втори фотограф за събота, 9 юли от София. Ангажимента е тиймбилдинг на около 2 часа от София, осигурен е транспорт. Снимачен период около 5 часа с почивка от 1 час по средата. Хонорар 100лв. На лични изпращайте линк със снимки, снима се репортажно.

Отговори на това съобщение
 Re: Ангажимент
Автор: papi   
Дата:   04-07-16 18:00

Публикацията е редактирана (04-07-16 20:26)

Автор: dimidumi   
Дата:   04-07-16 18:02

Колега, пиши с каква система снимаш, осигурявате ли някаква техника, къде е ангажимента, от колко до колко часа и т.н...важни са тези неща [smile] [beer]

Автор: JXT   
Дата:   04-07-16 18:56

Демек минимум 10 часа ангажимент.
После ще искаш ли и обработка на суровите кадри?

Автор: MikeDimit   
Дата:   04-07-16 20:02

Тюх да му се не види! Ако се решили да го правят на легион ран-а завиждам благородно на фотографа! И на втория даже![beer]

Дата:   04-07-16 21:00

Снима се със собствена техника. Пътува се и се прибира в събота, транспорта е осигурен. Време на снимане от 10ч сутринта до около 15-16ч следобяд с един час почивка. Зависи как ще върви тиймбилдинга. Не е сложно, нито трудно. Обработка само кадриране, цвят и експонация с lightroom. Или ще е на Карлуково или на някъкъв божи мост или нещо подобно, не знам и аз още точно. Ядене на обяд ще има, друго не се сещам. Хонорара знам, че не е голям, но това е бюджета.

Публикацията е редактирана (04-07-16 21:40)

Автор: БОБИ-ЛЪВЧЕТО   
Дата:   04-07-16 21:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: horrible   
Дата:   04-07-16 21:09

15 часа.. въх... 6.67лв./ч. + обработка + собствена техника [beer]

Автор: Jk.freeman   
Дата:   04-07-16 21:11

Има предвид до 15ч следобед, а не че продължителността ще е 15 часа[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ей сега да бях в София и отивах да ги учаткам за един следобед, а вие какво се насландисвате не знам.

ПП. Глагола "насландисвам" го няма в речника, не го търсете[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (04-07-16 21:14)

Автор: MikeDimit   

Какво му мислите? Път и храна осигурени. Работа за половин ден и запознанство с нови хора, чист въздух. Отговорност малка, все пак не сте водещ фотограф. И нормални пари за това. [beer]
Ако кандидатите са малко, то определено сме мрънкащ народ.

Автор: 798099   

Ако не бях ангажиран на тази дата (синът ми има рожден ден на 08.07. и щи го правим в събота) щях да дойда да снимам като навлек (без пари), ей така, за тренировка!!!

Дата:   04-07-16 21:13

Мн яко е написано... "Време на снимане от 1ч0 до около 15-16ч с един час почивка." ....

Дата:   04-07-16 21:15

horrible, как ги сметна 15ч не ми е ясно...снима се межу 4 и 5ч, останалото е екскурзия за удоволствие. Боби, предпочитам да няма светкавица, твоят стил не става

Дата:   04-07-16 21:16

Човек така си ги написал... от 1ч до 15-16ч...

Напиши от 13:00ч. до 16:00 часа :)

Дата:   04-07-16 21:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   04-07-16 21:17

редактирах се, сори:)

Автор: agop4o   
Дата:   04-07-16 21:57

Публикацията е редактирана (04-07-16 21:59)

Дата:   04-07-16 22:12

Автор: MikeDimit
Ако кандидатите са малко, то определено сме мрънкащ народ.

Не да са малко, направо няма!!! Освен аз и Бобито, ама уви...живот ли бе да го опишеш.

Дата:   04-07-16 22:19

Щом бюджета ти е толкова малък - спести си тия 100 лв. и снимай сам. Ако искат втори фотограф - договори нормален бюджет. 100 лв. е смешно за цял ден ангажимент.

Дата:   04-07-16 22:24

Благодаря ви. Ще се снима на две точки. Вече има много стабилен и работещ колега. Лека вечер

Дата:   04-07-16 22:44

Как са смешни тия 100лв?[smilie10] ...аз работя два дена и половина за тия 100лв. Вий какви заплати вземате в тая София? Направо да се преселвам ли, не знам...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: BXMarkov   
Дата:   04-07-16 22:51

Jk.freeman, споко зарежи я Софията,легенди и митове а заплатите в повечето случаи са като в повечето областни градове, при 20 работни дни/мес. х 100 лв. = 2000 лв.
В София малцина освен заетите в IT сектора получават толкова.

Колегите да си дадат сметка, че не става въпрос за сватба и отговорно снимане, освен това за едно кръщене се плаща средно 100 лв. и като време не отнема по-малко от 3-4 часа, а и транспорта не е включен а си е за сметка на снимащия.

Дата:   04-07-16 22:53

Дата:   04-07-16 23:13

Марков [smilie24] ...сетих се за една приказка дето хората казват: На едни парите не им стигат за хляб, а на други за поршета.

Боби ...еми да снимам батко ама ей го на, Марков ме разубеди да идвам.

Дата:   05-07-16 17:02

100 лв. се взимат за едно кръщене примерно, където ангажимента е 2 часа макс + обработка на 80-100 кадъра.
При тази обява имаш 6 часа на терен и 4 часа път. Обработка примерно на 400-500 кадъра.
Не може да се сравнява заплащането на трудов договор, където имаш сигурност и знаеш колко ще вземеш в края на месеца със отделни ангажименти. Да, ако си ангажиран със снимане плътно 21 дни по 8 часа - може да ти се върже сериозна сума, но реално не всеки е толкова ангажиран.
Както се видя, има и колеги, които биха снимали безплатно.
Всеки сам си преценява дали иска да се чанчи и да си брои стотинките или да работи за достойно заплащане.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »