Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 СПЕДМАРК - ЕООД
Автор: horrible   
Дата:   26-06-16 21:48

Привет на всички, днес интернет пространството попаднах на следната обява... ако някой има инфо за тези господа, моля споделете [smile]

Фотограф
Описание и
Изисквания: Във връзка с разширяване на дейността си, търсим да назначим Фотограф - недвижими имоти.

Описание на длъжността:
- фото заснемане.

Изисквания към кандидата:
- обработка и заснемане на Google панорами
- познания в областта на фотографията и умение за работа с професионален фотоапарат
- умения за работа в екип
- образование подходящо за изпълняваната длъжност
- умения за работа с професионална снимачна техника
- комуникационни умения

Компанията предлага:
- динамична работа
- работа в млад и мотивиран екип
- възможност за професионално развитие
- мотивиращо възнаграждение
- трудов договор

За кандидатстване на длъжността се изисква от кандидата:
- да отговаря на посочените изисквания
- да представи CV придружено с актуална снимка

Отговори на това съобщение
 Re: СПЕДМАРК - ЕООД
Автор: 798099   
Дата:   27-06-16 14:54

Преди време имаше такава обява тук, във форума, със същото или поне 95% същото съдържание.

Ако аз отговарях на изискванията, щях да подходя със сериозно недоверие. Защото, ако се вгледаме в изискванията, откриваме, че:

1. Съдържанието на второ и пето тире са почти идентични.
2. Все ми се струва, че първо се заснема, а после обработва (визирам първото тире).
3. "Образование подходящо за изпълняваната длъжност" - това пък защо? Ако изискванията са чак толкова високи, нормално е да се изисква портфолио или линк към сайт.
4. Цялостната подредба на изискванията (тиретата, де) е меко казана странна. Личи си, че съставителят си ги е "смукал от пръстите".

Публикацията е редактирана (27-06-16 15:00)

Автор: lamerko   
Дата:   27-06-16 15:00

Ако компанията е малко по-голяма, вероятно си имат отдел "ЧР", където обикновено всичко минава под общ знаменател. Лично мен ме дразни изискването за снимка - нещо, което в цял свят по принцип не се изисква. В джобса имат 6 обяви за различни градове, а изискванията вероятно са стандартните глупости с цел някакъв пълнеж на обявата.

Автор: Denis_Radikov   
Дата:   27-06-16 15:06

Нещо не ми изглежда legit [smilie8]

Автор: 798099   
Дата:   27-06-16 15:32

А, да, това за снимката го мислех, ама го пропуснах![beer], защото се порових в регистъра и:

СПЕДМАРК ЕООД:

Основана през 2006 година под името "РЕКЛАМАТА КОРПОРЕЙШЪН" ООД от трима съдружници (единият жител на Беларус).
През 2008 година капитълът от двамата съдружници е прехвърлен изцяло на третия (не е човекът от Беларус) и е пререгистрирано като "РЕКЛАМАТА КОРПОРЕЙШЪН" ЕООД.
През 2011 г. е преименувано на "ТРИТОН ИНТЕРГРУП" ЕООД, без да променя собственика.
През 2015 г. се случва същото, но името вече е "СПЕДМАРК" ЕООД с предмет на дейност: МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПРОЕКТАНТСКА И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Има и "СПЕДМАРК ГЛОБАЛ" ООД с двама собственици, единият от които естествено е този на "СПЕДМАРК" ЕООД и с предмет на дейност:Иновативна и развойна дейност в сферата на информационните технологии; търговия с хардуерни и софтуерни продукти; разработка на софтуер; покупко-продажба на стоки в първоначален, обработен и преработен вид; внос, износ и реекспорт на стоки; търговско представителство, посредничество и комисионерство; рекламна и консултантска дейност, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона, а за дейност, за която се изисква лиценз или разрешение, след получаването им.

Така че, формално всичко е legit

Автор: victory13   
Дата:   27-06-16 16:23

Още сутринта ми направи впечатление, че фирмата нито предлага, нито изисква... снимачна техника [smilie5] .

А въпросът не е маломерен [smilie18] .

Автор: horrible   
Дата:   27-06-16 17:10

Изпратили сме документи... ако имам някво инфо ще споделя [smilie5]

Автор: fove   
Дата:   27-06-16 17:22

За кой град става дума?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »