Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде и имате ли снимки по социалните медии?
Автор: PhotoBo   
Дата:   18-06-16 13:08

Колегите,
От няколко дни се питам как успявате да поддържате няколко профила в различните социални мрежи с актуални снимки и проекти?! Говоря за facebook, flickr, 500px, instagram, 35photo, tumblr, pinterest, photo-forum, собствени сайтове...и други. Аз самия не мога да смогна, нямам и времето и нервите да организирам всички снимки, да качвам често, камо ли да разглеждам много. И така част от профилите ми закърняват, не са актуални, а в други дори спирам да влизам. Но съм забелязал хора (и от тук присъстващите), че често качват и са актуални навсякъде, имат време за всичко и сякаш дори това им помага да стават все по-добри дори! Вярно, че вече някой от местата са линкнати един към друг и с публикацията на едно място се публикува съответно на друго, но не всички са така и не мога да си обясня как успяват?!
Аз например никъде не съм актуален и качвам където каквото ми скимне, а така става още по-объркано за следене и отганизиране, ако един ден се захвана с това... Струва ми се с течение на времето за някои като мен ще останат две-три места за качване и това ще е.
Кажете вие къде имате профили и как ги актуализирате? (може и с линкове към профилите ви) [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде и имате ли снимки по социалните медии?
Автор: Jk.freeman   
Дата:   18-06-16 14:59

Ти направо ми взе думата от устата, точно така се чувствам и аз и точно това се канех да питам в скоро време, ама е го е ти ме изпревари, кеф...ще следя темата. Ще е интересно, да споделят хората. [beer]

Автор: Denis_Radikov   
Дата:   18-06-16 15:10

Ами не мога да се справя [smilie5] [beer]

Автор: petrov88   
Дата:   18-06-16 15:21

Зависи по колко качваш, а е и хубаво да имаш някаква култура на качване например. Аз си качвам обикновено по една на ден (когато има какво да кача де) във всичките ми подобни гореизброени сайтове и места

Дата:   18-06-16 15:39

По една на ден е добра стратегия, тъкмо не изсипваш с кофите голямо несмилаеми количество снимки. При мен такава опция няма, до компютър стигам сигурно веднъж седмично, а материала се насъбира с Гигабайти и после снимки ли да избирам, да оправям или подреждам ли, та до качване все не се стига ... И после актуализация нъцки [smilie8]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   18-06-16 16:36

А кой има нужда да си изсипвате гигабайтите кофи снимки по социалните медии [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   18-06-16 16:46

Никой не го прави, ако прочетеш поста ми внимателно още поне веднъж може би ще разбереш какво съм написал [beer]

Автор: catandgoddess   
Дата:   18-06-16 17:09

PhotoBo : Има възможност да си платиш на някого и той да го прави вместо теб[smilie7]

Снимаш, подбираш, обработваш и му изпращаш - той се грижи да ги качва, описва и следи. На предварително уточнени периоди ти дава информация за случващото се.

Не се ли беше сетил [smilie5]

Дата:   18-06-16 20:58

Честно, не ми е и хрумвало [smilie6]
Добра идея за тоя що има масов бизнес свързан с фотографията, аз съм от заетите любители [smilie7]

Автор: illuminations   
Дата:   18-06-16 21:18

- Къде и имате ли снимки по социалните медии?
- Да, в gepime.

[beer]

Дата:   18-06-16 21:27

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: catandgoddess   
Дата:   18-06-16 21:50

Масов бизнес с фотографията[thankyou]

И аз съм за Гепиме. Да се бойкотира ФБ?

Дата:   18-06-16 22:46

Само аматьорите качвате в gepime. Протата качваме в elmaz :D

Автор: Lycan   
Дата:   19-06-16 02:28

Аз в OLX напоследък

Автор: tarantulaxxx   
Дата:   19-06-16 07:09

Изключая фръцбук, качвам само в Instagram. Там съм редовен. И това успявам да поддържам. За другите нямам време.

Дата:   19-06-16 11:48

В интерес на истината все повече сериозни фотографи започнаха да използват успешно Instagram като нова платформа за реклама на тяхната дейност, още повече с навлизането на платените публикации и там

Автор: m.djorov   
Дата:   19-06-16 14:56

Добре де. То като имаш нещо ново да качиш, не хващаш ли наред? Имаш в 5-6 сайта акаунт. Взимаш новите снимки, и първи сайт, втори сайт, Н-ти сайт. И някакви обяснения да има - едни и същи са все пак. Така си мисля де. Че аз нямам такива проблеми - моите снимки за сега са си основно за мен. Когато засягат и някой друг - просто получава линк към шернатата папка в Google drive и да си сваля каквото иска.

Дата:   19-06-16 15:40

И до тук нито един линк към профил в соц. мрежи?! Тарантула дай поне твоя, че там по-лесно ще те следвам [smilie3]

Автор: codcdbp   
Дата:   19-06-16 15:46

В различни сайтове, качвам различни снимки. Някои си струват да отидат навсякъде, но това е по-скоро рядкост.

Автор: enizvk   
Дата:   20-06-16 10:26

Не че качвам нещо някъде но: 1-click , пресет на export
http://www.newpproducts.com/lightroom-plug-ins/photo-upload/

Автор: БОБИ-ЛЪВЧЕТО   
Дата:   20-06-16 10:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mbtutu   
Дата:   20-06-16 11:12

Всички гореизброени предоставят API. При добре направен сайт, една снимка качена в сайта, може автоматично да се качва навсякъде. Поне аз така бих подходил ако ми се налагаше.

Автор: realnoncho   
Дата:   20-06-16 11:35

Като гледам вариантите от първия пост май никъде не съм редовен. Поне покрай блога на сайта ми се дисциплинирам да не оставям снимки за след месеци и толкоз.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »