Автор: PhotoBo
Дата: 18-06-16 13:08
Колегите,
От няколко дни се питам как успявате да поддържате няколко профила в различните социални мрежи с актуални снимки и проекти?! Говоря за facebook, flickr, 500px, instagram, 35photo, tumblr, pinterest, photo-forum, собствени сайтове...и други. Аз самия не мога да смогна, нямам и времето и нервите да организирам всички снимки, да качвам често, камо ли да разглеждам много. И така част от профилите ми закърняват, не са актуални, а в други дори спирам да влизам. Но съм забелязал хора (и от тук присъстващите), че често качват и са актуални навсякъде, имат време за всичко и сякаш дори това им помага да стават все по-добри дори! Вярно, че вече някой от местата са линкнати един към друг и с публикацията на едно място се публикува съответно на друго, но не всички са така и не мога да си обясня как успяват?!
Аз например никъде не съм актуален и качвам където каквото ми скимне, а така става още по-объркано за следене и отганизиране, ако един ден се захвана с това... Струва ми се с течение на времето за някои като мен ще останат две-три места за качване и това ще е.
Кажете вие къде имате профили и как ги актуализирате? (може и с линкове към профилите ви)
|
|