Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пазаруване от BHphotovideo
Автор: goldstar   
Дата:   04-05-16 12:59

Колеги здравейте ! Имам въпрос относно сайта , а по точно за самата доставка от Америка до България.Харесах си един монопод който тук ми казаха че го нямат в наличност и чак след един месец щял да го има - отговор на нашите три магазина от които може да се поръча.Та аз реших да го поръчам от въпросния сайт. Въпроса ми е освен доставката която сайта дава и калкулира към крайната сума ще има ли други разходи и дали ще са големи (над50лв) ?
Ето го и моноподчето Manfrotto [smitten] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Пазаруване от BHphotovideo
Автор: radi_nrj   
Дата:   04-05-16 13:09

Доставката дори и пощенска ще е дебела, но най дебело ще е мито то и ДДС-то.

Автор: nikolas666   
Дата:   04-05-16 13:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: lamerko   
Дата:   04-05-16 13:17

За международни доставки B&H ползват DHL, което е може би един от най-лошите варианти за нас. И то не, че декларират всичко, а заради невероятната, кръчмарска и мудна бюрокращина по освобождаването. Има опция да си платиш предварително митото и ДДС-то през сайта, но не е активна винаги. Естествено монопода се продава и в Европа, все пак е "тукашно" производство. Не мисля, че ще излезе по-скъпо (след кат сложиш доставка, мито и ддс върху всичко от B&H) - поръчай си го през европейски ИБей и да ти е мирна главата :)

Дата:   04-05-16 13:22

radi_nrj Монопода тук е 519лв. "DHL Express Delivery In 4-7 Business Days $57.51 " и цялата сума ми е $336.78 = 452.42лв и тук идва моя въпрос - Още колко ще се начисли евентуално ддс или мито ще има ли и в какъв размер горе долу и крайната сума да е тукашната цена?

nikolas666 - Да и там го гледам но от там как стоят нещата не съм много запознат. [beer]

Дата:   04-05-16 13:23

Ламерко - ще поогледам още из нета , благодаря ти! :)[beer]

Автор: vkk1   
Дата:   04-05-16 13:35

20% ддс, мито предполагам 10%, 20+ лв декларация, цял ден в митница за EORI номер или нотариално пълномощно на DHL /10лв/, услугата при тях не знам колко струва.

Дата:   04-05-16 13:40

А от амазон англиския как стоят нещата ?[smilie11]

Автор: pdimitrov   
Дата:   04-05-16 14:58

Order Summary
Items: 238.93€
Postage & Packing: 13.32€
Order Total: 252.25€

Доставката е пусната до Варна. Експресната доставка е 10€ отгоре. Това е от английския амазон. В Германия май не се предлага от Амазон... или съм сляп :) Няма данъци и такси, Англия е в ЕС.

Публикацията е редактирана (04-05-16 15:01)

Автор: lamerko   
Дата:   04-05-16 15:09

Амазон ЮК е добре, но задължително трябва да гледаш описанието дали стоката се намира в ЕС. Понякога тръгват от САЩ или Китай и тогава ще стане мазило... затова и пишат в тях случаи къде се намира. С Ибей е същата работа - трябва да се внимава къде се намира стоката, а не къде се продава или къде е регистриран търговеца.

Автор: pdimitrov   
Дата:   04-05-16 15:22

@lamerko е прав. В случая проблем няма: Dispatched from and sold by Amazon. Gift-wrap available.

Автор: vkk1   
Дата:   04-05-16 15:40

както вече се каза, купи си го от Англия и използвай превозвач, който ще ти го достави срещу 2лв.
От САЩ аз купувам само в краен, много краен случай /най-вече части за колата/, и при все, че имам еори. Изключително проблемно е с митниците, повярвай ми.

Автор: gbdesign   
Дата:   04-05-16 19:58

Пазарувал съм няколко пъти от B&H. Ползвах UPS. Стоката идва в България за 3 дни и после тук я мотаят поне седмица. Може да ти я докарат до вратата, а може да се наложи да ходиш в митницата. Там пък облагането, е според както им скимне.

Автор: PhotoBo   
Дата:   04-05-16 22:45

Е добре де, преди 2-3 дни имаше тема на човек, който предлагаше съдействие за внос на техника от САЩ, не я ли видя? Само някаква схема трябва да се измисли кой и как ще плати, как ще си имате доверие и т.н., но си е опция. Защо не се свържеш с него и не се видите да обсъдите нещата [smilie3] [smilie8]

Дата:   04-05-16 22:50

самата тема

Дата:   05-05-16 12:47

PhotoBo темата не съм я видял колега... току що я зърнах, но не ми е от полза след един месец за съжаление. Сега ми е нужен най-много за май месец понеже ми е много интензивна програмата и динамична най-вече... Благодаря ти все пак! [beer]

Дата:   05-05-16 13:08

[smilie24]

Дата:   12-05-16 13:23

Монопода е вече в мен колеги , много му се радвам и наистина е много удобен [smitten] ! Поръчах си го от photo-zona . И там го нямаше в наличност но за 2-3 дни ми го доставиха ,браво за което и благодарности тъкмо на време и днес ще впрегна на работа [smilie21] .

Благодаря на всички отзовали се ! Наздраве ! [beer] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »