Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бате Боби
Автор: steeens   
Дата:   04-05-16 21:00

Бат Боби, понеже си ме блокирал и не мога да ти пиша в темите, ще те удостоя с малко внимание тук. Не си харчи парите за фулфрейм, разлика в снимките няма да има голяма. Клиентите дето те търсят съвсем няма да я видят. Даже може и кусури да почнат да намират, защо не всичко е на фокус.

[beer] [beer] [beer] Ама пък щом те влече....кефа цена няма.
И все пак не разбрах с какво нараних нежната ти душа, или се сети че мога да публикувам лакърдиите дето ми писа на лични?

Отговори на това съобщение
 Re: Бате Боби
Дата:   04-05-16 21:25

Какво те притеснява кога е произведен? Ако не е ползван, едва ли ще има проблем. Д 750 се води много добра машина....по сайтовете за сравнение.

Дават му 100 точки, макар като погледнеш конкурента всъщност е по-добър в доста неща

Дата:   04-05-16 21:43

Ето ти и сравнение с Д810
И си инсталирай на лаптопа програмата "Photo ME"
Направи 1 кадър и виж на колко сработвания е затвора, така няма да вземеш силно разработена мостра.
Официалния им сайт

Автор: Pavlov   
Дата:   04-05-16 22:13

steeens, що се хабиш? [smile] Боби не се интересува от мнението ти, щом те е блокирал. Остави го да се оправя. Има много по-свестни други хора, на които би могъл да помогнеш.

Автор: Jk.freeman   
Дата:   04-05-16 22:19

Интересен им е подходът и начинът на комуникация. Единия пита в една тема, другия му отговаря в друга, очаквам да намерят допирни точки в съвсем трета тема. Абе важното да има накрая дет са вика happy end.

Автор: moto12   
Дата:   04-05-16 22:37

Мен искрено ме забавляват такива теми. Трябва да ги има, но предполагам и тази ще изтрият (/изтрие, незнам кой изтри старата).

Автор: colorphoto   
Дата:   04-05-16 22:38

Бате Боби вече доста се поувлече да се клонира и преражда с нови никове и да се прави на ударен че не е той!

То всичко трябва да е с мярка,а не да се чудим дали ни прави на маймуни,или ни взима за такива!

Дата:   04-05-16 22:38

Jk.freeman , напразни са ти очакванията. Все пак ще съм сигурен, че Боби няма да си вземе "гоуф" с превъртян километраж...Повече няма да пиша, ама 100% и той няма да драсне и ред, въпреки че не съм го блокирал...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer]

Автор: PhotoBo   
Дата:   04-05-16 22:40

Освен админите няма кой да я изтрие :) Мен не ме забавляват, а взе да ми дотяга, че целия форум се занимава с личността на един единствен човек, с множество никове и теми, макар това да противоречи на правилата в този същия форум [smilie2]

Дата:   04-05-16 22:45

moto12 , темата за сега е нормална, не виждам причини за триене...или затваряне.[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: