Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Уау!
Автор: photoforce   
Дата:   04-04-16 12:27

Вярвам в доброто! Не "все още", а повече, с нова сила. Вчера, връщайки се от представление в НДК и вечеря след него - към 1:30 след полунощ при паркинга при Мак Доналдс под моста на влюбените, откривам, че съм оставил в бързането камерата си... В 17:30 следобед. На едно изключително оживено място, където няма охранителна камера и пазач, апаратчето ми на стойност 800 лв. (600 ако се пусне в Продавалник) е оцеляло и ме е чакало над осем часа в оживен ден - неделя! Евала и респект към нас кас като общество!

Снимка:

https://www.facebook.com/svetlinmarinovphotography/posts/555936347909717

Отговори на това съобщение
 Re: Уау!
Автор: quazimodo   
Дата:   04-04-16 13:05

Явно не е минал подходящият "човек"[smilie5]! След поредното отмъкване на два пластмасови градински стола от най-евтините по 5-6 лева, от градинката пред апартамента, която от благоприличие е и заградена, изобщо не споделям твоя ентусиазъм[smilie5] [smilie5]!

Автор: 5co   
Дата:   04-04-16 13:42

С тия атентати, хората не смеят много да барат изоставен багаж [smilie18]
Радвай се че сапьорите не са ти обезвредили апарата.

Автор: viara123   
Дата:   04-04-16 16:11

И аз вчера си забравих телефона на таблото на колата, пред Деветашката пещера. Домързя ме да се връщам.
После беше пак там, истинско чудо.
Друго чудо обаче ми развали настроението - "фотограф", асистент и "моделка" си цъкаха с някакво преносима осветление в залата с прилепите. После прескочиха парапетите и почнаха да се гъзят до рекичката, то не бяха стойки, то не бяха чупки. Общо взето не особено умни индивиди. [smilie23]

Автор: nemchev   
Дата:   04-04-16 21:04

и ти защо не им направи забележка, като толкова те е възмутило това. или е по-лесно да се ожалиш във форума? тъкмо щеше да сториш добро на прилепите.

Дата:   04-04-16 22:18

Ами направих им и какво от това? А ти кой беше?

Автор: something   
Дата:   05-04-16 11:28

Фотосесия на Деветашката пещера

Фотограф: Димитър Ламбов
Асистент: Мирослав Стоянов
Модел: Данита Бърдарова

[cool]

Автор: ecobo   
Дата:   05-04-16 11:41

something написа:

> Фотосесия на Деветашката
> пещера
>
>
> Фотограф: Димитър Ламбов
> Асистент: Мирослав Стоянов
> Модел: Данита Бърдарова
>
> [cool]

Този кадър спокойно можеха да го направят и в парка, не е имало нужда да бият път до пещерата :-)

Дата:   05-04-16 13:51

Е, и на Крушунските водопади гледам със се ситуирали, със същия успех.

Автор: nemchev   
Дата:   05-04-16 21:19

Ако наистина те интересува кой съм, пише в профила ми. Застанал съм с името си срещу цифри. И не съм снимал а деветашката пещера. Не съм лично засегнат. [smilie23]

Автор: Gecata   
Дата:   05-04-16 21:43

something , ако си ангажирал асистент и модел за показаните снимки......, направо си им загубил времето и на двамата [smilie7]

Автор: Vanquished   
Дата:   05-04-16 22:18

А авторът на темата се зарадва за нас като общество и в отговор му осрахте темата по български...Как успяхте от нищо пак да се наострите един срещу друг? Авторе, ключ!

Автор: enizvk   
Дата:   05-04-16 22:34

Обаче има един лаф: "Не прави непоискано добро".
Намерих смартфон забравен върху пейка в двор на университет. Оставих го на портиера, като се обадихме на момичето да си го вземе. По-късно тя си го взе и по-случайност бях наблизо, тя дори не си направи труда да ми благодари! Същата работа с едни ключове пред работа, дори ги оставихме с бележка на портата. Е човека си ги взе ама "Благодаря" не каза.
Аз пак ще постъпя по-същия начин, нито пари искам, нито похвала. Ама вече не искам и някой ден децата ми да израстнат в такава среда.
А ти си извадил късмет в София.
Злините се връщат, добрините също.

Автор: Bumerang   
Дата:   07-04-16 16:55

Преди години пред една кръчма в Габрово един пияница биеше една жена.Пресякох улицата и го хванах за ревера за да го попитам защо я бие.В този момент тя насълзена се обръща към мен и ми казва:"Ти защо се бъркаш в чужди работи"....Оставих я да я бият[smilie7]

Автор: imitev   
Дата:   07-04-16 21:10

На Банско по пистите намерихме през зимната ваканция 2 смартфона - благодарни бяха хората, като им ги върнахме...

Автор: sibirska   
Дата:   08-04-16 16:55

Направи добро за да ядеш л***но [smilie25] .

Автор: alex070707   
Дата:   08-04-16 17:12

Имам абсолютно същия случай преди няколко години на Солунска пред едно заведение....много сбъркани хора има.

Автор: nistel   
Дата:   09-04-16 18:03

https://www.facebook.com/bulgarisme/videos/961726397238809/

Явно не е късмет ..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »