Автор: proof_15
Дата: 05-04-16 09:58
Знам за проблема, когато картата се извади по-бързо от апарата и не се изчака лампичката да загасне и винаги съм внимавал. Фенера го ползвах 3-4 години, първо на 550д, а сега на 60д и до този момент не съм имал проблеми. Но за празника на града (търново), сложих си го на триногата, нагласих си го да снимам фойерверките и докато чаках, реших да видя настройките на фенера, ако има нещо пуснато да го изключа. Стигнах до менюто за звук и изключих някаква настройка за микрофона. Дисплея угасна и повече не се пусна.
Тогава почна едно вадене, сменяне на карти. Вадене на батерия, с карта, без ката и какво ли не, но дисплея не светва. Прибрах се в къщи и форматирах картата - нищо. Потърсих версиятта на МЛ-2.3, но вече я няма в сайта им. Има само нощни билдове. Сложих такъв и тръгна дисплея. Реших да премахна буутфлага , като стартирам фърмуеър ъпдейт на камерата и после да изтрия Мл от картата, но дисплея пак угасна. Отказах се и го оставих за другия ден.
На другия ден повтарях едни и същи процедури в продължение на 2-3/часа (форматиране, слама мл, вкл апарат, форматиране) и накрая дисплея се включи и всичко беше на ред.
Може в мен да е била грешката, но не искам да я правя отново :)
Дълъг пост стана..
|
|