Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Асистен фотограф wannabe
Автор: Stella_Ananieva   
Дата:   21-03-16 13:17

Здравейте,

Търся фотограф с опит, който има нужда от внимателен и изпълнителен асистент. Имам огромно желание да се уча и да натрупам знания и опит, там където ми липсват такива. Учила съм Фотография и визуални изкуства в Нов Българси Университет. Имам много малък допир до студийната фотография и огромно желание да стане по-голям :) За сметка на това пък имам доста знания и умения в ретуша и обработката на дигитални изображения. Интересувам се от старите фотографски процеси, като последно съм се занимавала с цианотипия и мокър колодиев процес.

Ще се радвам ако някой има интерес и желание да подаде ръка на един прохождащ ентусиаст.

П.П. Заплащането не е приоритет.
*Намирам се в София

http://cargocollective.com/stellaananieva/ - малко снимки от мен

Отговори на това съобщение
 Re: Асистен фотограф wannabe
Автор: realnoncho   
Дата:   21-03-16 13:51

Качи някоя снимка и във форума, не съм видял ухапани [smilie3]
Успех в търсенето!

Автор: Evolve   
Дата:   21-03-16 15:04

Разгледах ти сайта и мисля,че можеш много повече от това да си асистент на някой "фотограф" с опит. [shtrak]
Имаш различно виждане за нещата,пази го и не давай никой да ти го изкривява през неговата призма.
Все пак успех в начинанията и снимането. [smilie24]

Дата:   21-03-16 15:39

realnoncho, имам качени снимки във форума под името Steallth. Не мога да си спомня паролата и за това си направих нов профил :)

Evolve, благодаря много за казаното. Въпреки това не мисля, че някой може да ми пречупи призмата. Напротив, искам да науча неща, които да обогатят моята призма :) [beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   21-03-16 15:44

Хубави неща, кажи на админите да ти го отключат [smilie24]

Автор: bg2014   
Дата:   21-03-16 22:53

Оправете заглавието на темата.
Снимките ви са чудесни, различни от сивите ежедневни снимки.
Успех!

Автор: hose   
Дата:   23-03-16 17:53

вземи/наеми студио и работи сама - това е най-добрият учител

освен ако не търсиш нещо конкретно да вземеш като умения, стил, идеи…

мога да те запозная с човек, който работи цианотипия от години

успех

Автор: ishootraw   
Дата:   24-03-16 15:42

Браво, много хубави проекти откъм концепция и съвременна естетика!

Автор: illuminations   
Дата:   24-03-16 18:26

всеки бранш май си има отделни "чалъми"
дали ще е модна фотография, дали ще е сватбена, или продуктова, или дори да е стокова фотография, или fine art фотография, мисля, че всеки си има и изисква различни умения, включително за типа обработка.
Но предполагам тези неща са ти ясни, и може би като търсиш фотограф, цели се в някой конкретен бранш (и в тази посока избери подходящи снимки за портфолио)

Що се отнася до ретро-стиловете, сега с опасение, че може да се отвори "кан оф уормс", това може да е чудесно - хоби, но в реалност практически не се сещам за някакво приложение. (за коментиращите: ако греша, дайте някои примери, ще ми е интересно да ги видя)
Самият стил и на мен ми е бил интересен, но получен по дигитален начин - с дигитална обработка.
[beer]

Публикацията е редактирана (24-03-16 18:47)

Автор: pstoev   
Дата:   24-03-16 18:53

Изкуството в чистата си форма няма практична насоченост, именно затова го няма последните години в България.

Дата:   24-03-16 19:25

Ретро процесите са си чисто и просто хоби. Е, има и начини да се изкарват пари от него но мисля, че на бг пазара това би се случило доста трудно. Имам голям интерес към кулинарната фотография, но и като цяло работата в студио.

@hose, благодаря за предложението за човека с цианотипията. Не е лоша идея, с удоволствие :)

Благодаря ви за отзивите [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »