Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Елементарна програма за фотообработка?!?
Автор: k7   
Дата:   24-03-16 17:51

Здравейте. Съпругата ми си купи лаптоп и иска да и кача някаква лека и елементарна програма за фотообработка. Разбирайте да може да кропва и някой елементарни други функции. Аз съм се закотвил на фотошопа и не се сещам за някоя друга. Благодаря предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Елеметарна програма за фотообработка?!?
Автор: sherbit   
Дата:   24-03-16 17:54

faststone

Re: Елементарна програма за фотообработка?!?
Автор: quazimodo   
Дата:   24-03-16 18:03

+1 за Фастстоун. При това е абсолютно безплатна[smile]. Най-новата версия отваря и RAW-файловете на всички произведени и непроизведени фотоапарати[smile] [smile].

Автор: k7   
Дата:   24-03-16 18:15

[smilie24] Благодаря ви [smile]

Автор: crocodile   
Дата:   24-03-16 18:59

Още по елементарна и доста добра е Snapseed за android , много по разбираема за начинаещ и обработката се извършва директно в телефона. Мисля че вече подържа и RAW формат но и с Jpeg се справя отлично и е напълно безплатна.

Автор: hartt   
Дата:   24-03-16 19:34

Доколкото чета, става дума за лаптоп. Не че не може Snapseed на PC, но няма да стане директно.
Още един глас за faststone.

Автор: venelinvvv   
Дата:   24-03-16 20:11

Lightroom има я в един известен сайт за торенти (да не правя реклама). Ааа даже има да го направиш на Бг. Извинявай ама щом аз почнах да я разбирам ( нали за сега мн малко) значи всеки може :D. Когато не разбираш нещо в тубата го научаваш за две минути буквално. Само малко желание и търпение.
Успех
П.С. Ест. не ме взимай на сериозно, защотото съм тоталка аматьор, но пък и аз преминавам през тези неща и това за мен е програмата, която е разработена точно за такива, като мен. Лесно се уча (поне аз) на нея и има мн. видео уроци.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »