Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony a6000 ... ttl.. hss.. flash?
Автор: vladimirkostadinov   
Дата:   16-03-16 14:50

Бе понеже нямам много опит с съвместимостта апарати и светкавици и не успях с търсачката да намеря полезна тема по въпроса... та да питам направо...
Има ли някакъв избор за ттл светкавица за а6000 която като и видя цената да не ми исъхнат топките.... или хсс такава...
Или вообще с 2те възможности...
Че виждам из нета само 2 варианта от по 400 до 600 лв
И 1 метз с пттл дето нз каква работа ще ми свърши
И според това което чета от евтините варианти на yn светкавиците заради канонските и никонските режими за а6000 не можело ттл и или хсс
Или ако има как... как става и с кой модел
Та ако може да ме светнете малко по въпроса че откачих от четене на теми и гледане на клипове...

Отговори на това съобщение
 Re: sony a6000 ... ttl.. hss.. flash?
Автор: Silenciosas_Batallas   
Дата:   16-03-16 14:52

Абе хора, тук не ви е мегданя на село.
Кви топки, кви пет лева ? [smilie10]

Re: sony a6000 ... ttl.. hss.. flash?
Автор: hotsnail   
Дата:   16-03-16 14:54

Ами има варианти доста от Сони и други производители. Иди в алфа форума пускал съм доста неща там. Сравнявали сме разни модели.

За съжаление павилионаи синтеза не внасят моделите за сони на склад и дори не ги обявяват в ценоразписа, а трябва да отидеш с конкретния номер на модел да попиташ, длаи може да ти го продадат, за колко пари и кога. Става номера и има хора, дето са си купували така.

Аз предпочитам да ги купувам от западна европа, щом местните търговци, не щат да продават.

За сега най-бюджетно и сравнително работещ вариант е Nissin Di700 с радио тригер дори, i40 и след някой друг месец i60

Sony имат и компактен модел светкавица, който пуснаха наскоро, ама ми е по-грозна от i40 и не съм я заглеждал много.

Нисините са малко не консистентни с меренето, но се справят в общи линии с малко внимание. Аз имам и сони HVL-58AM т.е. стария модел дето му трябва адаптер и той мери по-добре и е много по-мощен от i40 ама на А6000 си идва малко тежък, за А7 е поносим

Публикацията е редактирана (16-03-16 14:59)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »