Автор: georgioiv
Дата: 10-03-16 09:19
Симо: ти до сега ходи да броиш ламели ли ве... ![[smilie18]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)
Пак малко наизуст ги пишеш.. Минолтата 50 1.7, и особено фуджинона 50 1.6 хич даже не са меки, ами са си доста "немеки" на отворено, доста повече от Канона... А пък по "субективния" рисунък във фона и двата горепосочени, "субективно" го "размазват", както обича да пише тук един друг виден теоретик... Кониката и Рокора /1.4 са по-меки, но пък с още по красив "субективен" естествено, рисунък в дефокуса..
И аз не ги пиша тия неща, като съм чел и зяпал по форуми и странички, ми съм ги пробвал всеки един по отделно, с моите си ръчички, на Некс 5 /демек кроп/.
Като се замисля май най-много ме издразни рисунъка като го закачих на 6Д, т.е. има вероятност "аграрния" рисунък да е излязал на фулфрейма по-отчетливо... Все още не съм ги превъртял на А7/2, но Канона и без това ме дразнеше много рисунъка, буквално във всяка снимка и го продадох.
Сухото четене и броене на ламели на мен не ми е достатъчно, трябва "да пипна" и едвам тогава имам мнение...
Публикацията е редактирана (10-03-16 09:27)
|
|