Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв проектор до 750 лв?
Автор: photoforce   
Дата:   25-02-16 08:59

Здравейте, приятел ще взима проектор за домашно кино, но се интересува да е читав. С няколко думи, кои марки/модел е добре да се вземат наум с поставените цели?

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв проектор до 750 лв?
Автор: compur   
Дата:   25-02-16 20:22

и на мен ще ми бъде интересно [beer] [beer]

Автор: lamerko   
Дата:   25-02-16 22:21

Аз гледах нещо диодно, че няма лампи дето горят, но под 2к нищо не намерих [smilie10]

Автор: zbonev   
Дата:   25-02-16 22:26

С тоя бюджет нов трудно; то и читав телевизор не може да се вземе за тези пари. Нещо от ибай, май ще е най-удачно [smilie24]

Автор: victory13   
Дата:   26-02-16 01:43

Отдавна и се канех на една тема за проектори, защото заслужават място тук.
За съжаление опитът ми е никакъв, освен един куче марка дето го играеше телевизор, у познат. Добре се справяше кучето, познатият не [smilie18]
Та всякакви лични впечатления са добре дошли, гугъл копчето е пробвано[cool]

Автор: marrio31   
Дата:   26-02-16 09:16

Аз съм с диоден lg pb62g,като цяло съм доволен,за филми и телевизия е добър,за презентации също става но до около 60 инча,не е толкова мощен като ламповите,но му дават живот около 30 000 часа.Цената в момента му е около 800лв мисля,задължително трябва да се избере проектор поне 720p резолюция и hdmi[smilie24]От както имам проектор,филм на телевизор не съм гледал:) няма нищо общо просто.Хубаво е да се добавят и добър саунд 5.1 и медия плеяр с андроид,аз ползвам minix neo x8-h plus това е една страхотна машинка и заедно с инсталирано KODI се превръща в голям пират[smilie18]

Публикацията е редактирана (26-02-16 09:27)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »