Автор: Sticky
Дата: 15-02-16 17:38
tattoos написа:
> Мен пък ме дразни, че като цяло
> храма се е напълнил с търговци
Малко ми стана обидно честно да си кажа...
Аз съм от хората, които повече продават във ФФ, отколкото да гледат снимки. Признавам си без бой.
Но не мисля, че това ме прави някакъв търговец или ловец на "шарани". Занимавам се като хоби с това повече от 16 години и продължавам да снимам и да ми харесва. Това, че си купувам техника и после я продавам какъв грях точно е, следвайки препратката Ви към Библията и как това разваля първоначалния облик на ФФ?
Смятам, че всеки човек има различни интереси в сферата и ФФ за мен е място, където има всякакви. Обединяващото е това, че всички обичаме фотографията. Така го разбирам аз.
А това, че някой си поства обявите, че някой не гледал снимки, че някой задавал глупави въпроси... Това е нормално. Както едно време нямаше банери с реклами на Фотосинтезис във ФФ.
Дай сега да недоволстваме и за това...
Аз бях спрял да чета и във форума, ама ето защо.... Защото хората не се фокусират върху това, че изкуството е тръпката, ами -кой какво бил направил, кой как нищо не разбирал и т н... клюкарщини...
Аз да ви кажа честно от срещите с хора, купуващи си от мен съм научил много неща. И постоянно уча.. Харесва ми и го правя за кеф. Няма да си постна обявите, защото не ми харесва като държание.
Но няма и да размахвам пръст на тея, които го правят.
Фокусирайте се върху градивните неща. Ако не ви харесват темите във ФФ, пускайте такива, които ви кефят. Глупавите теми винаги ще остават назад...
Вярвам, че тук все пак има основно интелигентни хора и не бива да се поддаваме.
Peace!
|
|