Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Приемам критики за новото си видео от небето
Автор: photoforce   
Дата:   15-02-16 16:29

Здравейте,

Наистина ще се радвам на градивни критики. Искам да науча повече.

Видеото е тук.

Мерси![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Приемам критики за новото си видео от небето
Автор: BlueScorpion   
Дата:   15-02-16 16:38

Първото, което се хвърля неприятно в очи- заглавието е на някакъв чужд език.
Съжалявам, но никой не е длъжен да знае чужд език (китайски, хинди, бушменски или в случая май английски). Да, богатство е, добре е да знаеш езици, но...Никой не е длъжен! Не очаквай някой да те разбере. ОК, ти знаеш този чужд език и искаш на всички да се покажеш, че го владееш. Но е твърде снобарска изява...

Автор: Бонд   
Дата:   15-02-16 16:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: colorphoto   
Дата:   15-02-16 16:47

Харесвам!

Автор: sirteo   
Дата:   15-02-16 16:51

Хубаво е в края на видеото да пише, от къде е използваната музика [smile]

Автор: georgioiv   
Дата:   15-02-16 17:12

доста дълго... как се представи фантома на снега ?

Автор: HP   
Дата:   15-02-16 17:12

Хубаво е, малко е банално зависването при снеговалежа, прекалено много време е. Дълго е, около минута, минута и пенадесет би било супер. Няма облитане на нивото на сградите на 360 градуса.
С музиката - малко се е получило като открадната снимка ;) трябва поне да се упомене в края изпълнителя.
Липсват кадри на свечеряване, рано сутрин в мъгла. Има какво да се желае според мен, но пък е много по-добре от доста други.

Автор: Nikolcho555   
Дата:   15-02-16 17:28

На мен ми хареса, правил ли си Color grading колега, на началните кадри да кажем, че те най-много ми правят впечатление с цветовете.

Автор: dimo71   
Дата:   15-02-16 18:12

Много статично. Липсва ми динамика. Това със снега изобщо не се връзва с останалото. Да уточня: гледах видеото без музикалния фон. Ако видеото ме беше грабнало, музиката щеше да подчертае въздействието. Видеото не можа да ми въздейства по никакъв начин, не намерих връзка между кадрите със снега и останалото. Като залепени притурки ми се видяха.
Абе лично мнение. Да не ти пука, пиша глупости.

Автор: photoforce   
Дата:   15-02-16 18:39

-Относно чуждия език:
Надявам се да се гледа и от чужденци, опитвам се канала да е на английски, а страничката ми на нашенски, та всеки да може да си намира нещата.

-Музиката:
То така и така рекламите, които излизат във видеото и не мога да спра са за Томас Бергерсен, така че не е точно като със снимката, от която не взех нищо:) Но е добра идея да пише на кой е:)

-Фантома и снега:
Кадрите всъщност не са от дрон (снежните); но ги намерих и използвах за запълване. Да, като залепени са, просто е нещо като импресия. Съгласен съм, че липсват доста видове кадри, но с нисък бюджет (никакъв), толкова можах. Иначе е добра критика. Също и за 360 завъртането около сградите на по-ниско ниво.

Иначе дрона лети в зимни условия, но в такъв сняг няма да може или ще е доста неразумно.

-Корекции:
Има изветляване в тъмната гама.

Автор: Lycan   
Дата:   15-02-16 19:11

Монтажа не е ок :( Цветовете също. Прекалено игриви в началото.

@умника, BlueScorpion
този ник също е бушменски

Автор: Dora93   
Дата:   15-02-16 19:21

Аз не схванах какъв е смисъла на клипа. Няма разказ, няма развитие. Музиката "дъни" сякаш кой знае какво драматично събитие ще се случи, а не се случва нищо.

Автор: pdimitrov   
Дата:   15-02-16 19:32

Спокойна музика + кадри от повече ъгли и не само от орлов поглед бих предпочел аз. Църквата спокойно може да се заснеме на 360 градуса, входът и пътека от южната страна също са интересни. Облитане около най-високата част от крепостта също би изглеждало добре според мен. Вярно, че сайтът се казва "От небето", но крепостта позволява повече креативност.

Автор: jino   
Дата:   15-02-16 22:14

Искаш критика от небето?
Сигурен ли си?[smilie18]

Автор: bg2014   
Дата:   16-02-16 00:00

Понеже познавам тези пейзажи от близо мога да кажа, че погледът отгоре и около крепостта са уникално избрани. Прекрасни!
Началното облитане трябва да е по-бавно, за да може човек да влезне в действието спокойно и да остане там. Снежинките са хубава загадка, но трябва да са кратки и закачливи, а не натрапчиви.
Един поглед наоколо от центъра на крепостта (да зависнеш и да въртиш ) ще е прекрасно допълнение и може да замести дългите снежинки. А и ще се върже с идеята, и ще създаде мост към днешния ден. Нощното осветление на крепостта е много сполучливо - може да го включиш и него.
Е - това все пак са мисли породени от твоята молба за критика.
Поздравления! Получило се е хубаво.

Публикацията е редактирана (16-02-16 00:31)

Автор: diandimov   
Дата:   16-02-16 06:25

Аз не видях нищо друго освен безброй кадри от дрон, които нито бяха организирани смислово или ритмично, нито казваха нещо.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »