Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение
Автор: dani.75   
Дата:   11-02-16 08:51

Колеги моля ви даите някакво мнение за този Фотоапарат Sony ILCE3000KB и дали си заслужава.
Благодаря ви предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение
Автор: hrup   
Дата:   11-02-16 09:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kvakioh   
Дата:   11-02-16 09:29

КАто за парите си с 18-55 обектив-да.
Ако му се сложат в комлекта още 2-3 обектива и е чудесен апарат за всичко и всички. Единствено визьорът му е мъничък.

Дата:   11-02-16 13:20

Търся ефтино решение защото до сега не съм снимал с такъв фотоапарат предимно ми се ще за пеизажи и макро евентуално после ще си докупя и друг обектив.
Гледам го нов с гаранция 2 години та затова се орентирах към него и не знам дали е добро решение.

Дата:   11-02-16 14:00

18-55 китовия, който идва с апарата е достатъчно добър китов и става за пейзаж и общо снимане. 30/3.5 макрото е добър макро обектив. ЗА съжаление май е само този макро като добра цена и качество, има и Цайс, но цената е висока.
Има и други обективи, които са доста компактни, добри и на невисоки цени от Сони и Сигма.

Дата:   11-02-16 14:30

Благодаря ти колега значи е добро решение като за тези пари.

Дата:   11-02-16 15:38

Не казвате за колко пари и какво точно е като оферта, като обектив и подробности. Иначе никак не е лоша идеята, апаратът е чудесен заместител на доста по-големи апарати с по-силни показатели. Има си своите предимства и недостатъци.
С 18-55 и 55-210, и макрото 35/3.5 е доста силна система с пълно покритие за почти всичко. И е по-удобен от Некс и А5000/6000, поне за мен е така.

Дата:   11-02-16 18:21

Ами гледах го в Зората за 499 лв

Автор: bogorodoff   
Дата:   11-02-16 18:37

В Техномаркет го гледах снощи на 424.15 с 18-55. И аз се триумях между него, Sony rx100 ( 679 лв.) и Sony a5000 пак от там ( заради цените в момента ).

Автор: hrup   
Дата:   11-02-16 18:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: bogorodoff   
Дата:   11-02-16 18:55

В графата им НАЛИЧНОСТ на всякъде стои "побързай, може да свърши". Онзи ден ходих до нашия в Монтана и апарата с такъв статус беше мостра. Предполагам, че и тези ще са такива.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »