Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Посредник за online пазаруване от интернет магазини като : EBAY / AMAZON
Автор: lomidol   
Дата:   25-01-16 20:55

Посредник за online пазаруване от интернет магазини като : EBAY / AMAZON
Отзиви и препоръки от колегата seomate

Отговори на това съобщение
 Re: Посредник за online пазаруване от интернет магазини като : EBAY / AMAZON
Автор: m.djorov   
Дата:   25-01-16 21:19

?

Автор: PhotoBo   
Дата:   25-01-16 21:31

Еконт имат такава опция, както и много други фирми, но не става ясно какво точно търсиш и искаш. Иначе и аз мога да ти бъда посредник, щом ти се дават едни пари на някой, вместо сам да си организираш нещата [smilie3]

Автор: deerstalker   
Дата:   25-01-16 21:56

После да не стане, той пратил, оня не получил,

Автор: chefo111   
Дата:   25-01-16 23:25

http://shopping-feya.com/usa.html

Автор: ilcoin   
Дата:   26-01-16 00:13

http://kdshoppinguk.com/

Аз тия съм ползвал. Малко бавно, ама пристигнаха нещата. Даже доставчика (от Ебай) ми беше объркал името, но се намери пратката и дойде. Доволен съм, мисля пак да ги ползвам.

Автор: Binjo_o   
Дата:   26-01-16 07:51

Не виждам смисъл. Последно като съм пазарувал ( ебей, Амазон)преди 2 месеца, една макро шина може да я получиш или в ДХЛ на летището или в Пощенския клон по местоживеене и то без цена за доставка за около 10 дена работни дена или до 2 седмици.
Лошото че има и такива които не пращат за тук. [smile]

Подчертавава, ебай.ко.ук
и амазон.ко.ук
Сиреч европейския Амазон и европейския ебай, където не дължиш мито.

Публикацията е редактирана (26-01-16 07:56)

Автор: kjey   
Дата:   26-01-16 08:03

gabco
Ползвам ги от 3 години, не съм имал случай да не получа нещо което съм поръчал.

Дата:   26-01-16 08:38

Ама какъв е смисълът? От европейските сайтове на горните всичко си пристига без проблемии то в обозрими срокове?

Автор: marinata   
Дата:   26-01-16 08:46

ако става дума за европейските, можеш да тестваш:
http://www.gabco.org

Ползвам ги от години, много добро ниво на услугата [smilie24]

Автор: vkk1   
Дата:   26-01-16 09:00

uktobg - имам доставени поне сто пратки с тях, може и повече да са вече.

Автор: marrio31   
Дата:   26-01-16 10:11

http://www.gabco.org от дълго време ги ползвам,сериозна фирма са,но доста бавно идват нещата,около 2 седмици от Англия,някой по-горе питаше какъв е смисъла[smile] Доста от англичаните не пращат до БГ.

Дата:   26-01-16 10:16

Е добре, но те и без Гъбко и намси кой пристигат до 2 седмици, точно за това какъв е смисъла? Уточнявам ДО 2 седмици, повечето пъти пристигат още в чалото на втората работна седнмица. Плащаш предварително с карта и после чакаш да дойде.
Явно в тоз форум много са си надвили над харчовете и няма проблем от едно 10-15% отгоре над цената. Разбирам

Автор: toc   
Дата:   26-01-16 10:21

Binjo_o - в амазон не съм виждал да има безплатна доставка до БГ или пък много евтина такава. В ибей по-може. А когато не се предлага доставка до БГ ползването на посредник е просто неизбежно.
Аз преценявам според случая - ако ми излиза по-скъпо директната доставка ползвам габко.

Автор: tahio   
Дата:   26-01-16 10:38

Точно щото не искат да харчат повече от колкото трябва затова. Давам скорошен пример. Купих си един модул който струваше 6 паунда с доставка до България 20. Доставката до английски адрес без пари. Естествено ползвах посредник и доставката ми излезе под 5лв. Сега разбра ли?
Иначе по темата ползвах uk to bg.

Дата:   26-01-16 11:44

Ползата от тези фирми е, че не разчиташ на Български пощи в края на доставката. Отива ти стоката до адреса на фирмата - обикновено с вътрешните пощи - я за УК, я за Германия. А те са по-читави от нашите. И после фирмата ти го доставя тук. Не се чудиш ще го изгубят ли, ще забравят ли да ти пратят известие, ще успееш ли да стигнеш на време в работното им време. Имам случай, когато като отидох да си взема пратка от пощите, докато ровеха ми викат - ааа, ама то тука имало още една. Тя пратена месец по-рано от тази, която отидох да си взимам. Седи си в пощата и някой да се трогне да ти прати известие - чертвъртит. Бях я отписал та и с търговеца се бях разправял. Времето е горе долу същото, може би някой път и по-малко, но пък сигурността е на кантар с пощите.

Автор: kalynsky   
Дата:   26-01-16 12:43

Аз до момента няма оплакнания за доставките през ибей! Пратките ми пристигат от 4 до 10 дена(общо, не само работни).Когато има тракинг номер ,можеш да си следиш и движението и и в момента в който е на митница или в ПК да отидеш и да си я вземеш.Относно декларирането и плащане на мита и акцизи,божа работа :) Получавял съм пратки за над 200$ без да минават през митница......директно на адреса :)

Автор: vkk1   
Дата:   26-01-16 12:49

2 седмици от Англия е безумен срок.
При уктобг е фиксирано и е 7 дни.
Никога не съм чакал и ден повече.

Дата:   26-01-16 13:15

2 седмици е горе долу като се комбинират доставката от продавача до фирмата и после от фирмата до Бг. От Англия до тук камиона пътува 1 седмица, но има 3-4 дена от покупката до доставката при фирмата и още 2-3 дена макс докато тръгне курса. Ако УКтоБГ примерно правят курс всеки ден - то тогава ти е 10-на дена - общо.

Автор: RTFM   
Дата:   31-01-16 11:31

А някой да знае фирма доставяща стоки от Швейцария?

Дата:   31-01-16 16:04

Може да пробваш варианта - да доставят от Швейцария до Германия = до някоя от многото фирми и от там те да ти го докарат тук.

Автор: lomidol   
Дата:   15-02-16 16:19

Здравейте, колеги, след като използвах услугите на колегата seomate, за съдействие при пазаруване от EBAY/европа/ останах страшно доволен.Много добре е запознат с всякаква фото и видео техника, даде ми много полезни съвети при покупка на техника втора употреба.Препоръчвам ако някой е решил да пазарува нещо от EBAY и няма достатъчно опит да се обърне към колегата seomate. [cool]

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=67064

Публикацията е редактирана (15-02-16 16:23)

Автор: simonb   
Дата:   15-02-16 16:48

Аз поръчвам от aliexpress. За 2 години до сега с тях съм изхарчил над 1000 евро. Доставка от 2-5 седмици, безплатна. Никога през DHL, таблета на детето отиде в митницата и платих огромно мито..[smilie18]

Автор: colorphoto   
Дата:   15-02-16 16:54

Аз също бих ползвал посредник,поради това че не владея добре английски,нямам личен опит и познания как са юридически нещата и не ползвам карти за разплащания.

Предпочитам да си платя на фирма,която се занимава рутинно с такава дейност.

Публикацията е редактирана (15-02-16 16:59)

Автор: jonkobg   
Дата:   29-02-16 17:48

Рутинно, рутинно, колко да е рутинно :)

Вярно е, че излиза по-евтино или поне би трябвало да е така, но не бих ползвал превозвач, ако продавачът осигурява доставка до България.
От четвъртък чакам потвърждение от посредника дали пратката ми е получена. Продавачът ме пита дали всичко е ОК и аз се чудя какви обяснения да му дам.
Пратката е регистрирана на сайта от моя страна, но посредникът нищо не е отбелязал. Писах на чата в скайпа, само допълнителен въпрос ми зададоха и дотам.
Днес сутринта отправих запитване по скайпа. Отгомориха, че ще ми пишат "малко по- късно". Преди около час им напомних - никакъв отговор, а са на линия. Преди малко позвъних по скайпа - никакъв отговор.
Довечера ще играя в един търг и не знам дали да доверя наколкостотин евро на такава фирма.

П.С.: За да бъде всичко както си му е редът, не отговарят и на мобилния телефон, посочен в сайта.
Не посочвам кой е сайтът, защото може пък нещо форсмажорно да се е случило и не искам да вредя на ничий бизнес, но е факт, че по-евтиното е свързано и с повече рискове.

Публикацията е редактирана (29-02-16 17:57)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »