Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разтвор за почистване на сензор
Автор: snim4o   
Дата:   17-01-16 22:08

Здравейте,

Някой може ли да даде идея за разтвор подходящ за почистване на сезор?

Преди във фото-магазините са продавали Eyelead но сега не е наличен и не ми се купува скъп комплект само заради течността.

Също би било интересно ако някой може да хвърли малко светлина какво съдържат тези разтвори.

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Разтвор за почистване на сензор
Автор: colorphoto   
Дата:   17-01-16 22:49

Чак химии да разбъркваш трябва да си много самоуверен и как пък ти се занимава заради едното икономисване!

Аз не чистя матриците си с различно от духалка щото снимам на отворени бленди ,пък и да има неколко точици хич не ме притеснява.

Обаче тук имаше писания за използването на изопропилов спирт за тази цел.

Аз го използвах за почистване на лепнещи гуми на филмово тяло и стана като ново!

Автор: snim4o   
Дата:   19-01-16 01:10

Не държа да разбърквам но след като не намерих нищо интересно на разумна цена се замислих...

А прашинките по матрицата и аз не ги взимам много на сериозно но понякога е добре да се почиства:)

Благодаря за идеята за изопропиловия спирт. Ще почета по темата.

Автор: alext   
Дата:   19-01-16 01:16

А защо не пробваш еднократен комплект на цък GreenClean мокър и сух тупфер. Върши работа

Автор: kvakioh   
Дата:   19-01-16 01:18

По-добре нещо познато и качествено, отколкото нещо да се обърка с изопропилов или някакъв друг спирт или както се каза вече погрешно "разтвор".

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »