Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на фотоапарат
Автор: sigmadelta   
Дата:   09-01-16 18:51

Помогнете, моля в избора ми на фотоапарат !! Спрял съм се на Canon 6D и на Sony a99. Снимам природа и обичам когато излизм винаги да имам фотоапарат с мен ! Кой от двата ще помогне снимките ми да са по- прецизни и качествени ?

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на фотоапарат
Автор: 1swamp2frogs   
Дата:   09-01-16 18:59

Аз не бих помъкнал тези кютуци за туристически цели, а пък израза "винаги с мен" предполага нещо компактно, което едва ли не да може да се сложи в джоба. По скоро нещо като Сони А7 или другите безогледални камери.

Автор: metobull   
Дата:   09-01-16 20:06

аз бях пред подобна дилема в крайна сметка избрах Canon 6d .Това е темата, ако ти се чете
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1756065&t=1756065&phorum_uriauth=

Автор: colorphoto   
Дата:   11-01-16 03:55

От тези двата Канона е по-читав като по-малко шум на високо ИСО,за него има много обективи и вторичен пазар.

От АФ-точките на 6Д само централната е читава,даже на тъмно -3 стопа.

При Сони-то има други удобства,като възможност за кроп-режим,двоен слот за карти памет,непрекъснат автофокус за видео и серия.

На Сонито има електронен визьор,което е удобна иновация да си виждаш каква ще ти стане снимката преди да си натиснал шутър-бутона,но имал и неудобен аспект този визьор като блекаут и умора на окото.

Ти си решаваш накрая.

Публикацията е редактирана (11-01-16 04:04)

Автор: sigmadelta   
Дата:   11-01-16 08:36

Благодря за отговорите ви !Още се чудя, но ще трябва в магазина да реша ! Да ги пипна и да видя кой ми пасва !

Автор: kvakioh   
Дата:   11-01-16 10:02

Апарат без стъкла има какво повече да се помисли. Обективите са по-важни, независимо какъв ФФ апарат ще се купи.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »