Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Улична фотография от Бразилия
Автор: osis359   
Дата:   02-01-16 11:21

Това снощи ми събра очите, та реших да споделя тук да му се порадват и други [beer]

http://br.blurb.com/books/2799419-2009-2011

Отговори на това съобщение
 Re: Улична фотография от Бразилия
Автор: dekov   
Дата:   02-01-16 16:06

Много сложно и претенциозно да раглеждам по този начин хубави снимки с размер на цигарена кутия.
Ако има друг начин помогнете ми.

Дата:   02-01-16 16:34

Наистина не е най-добрият начин за разглеждане, но нещата са по-събрани и има подбор на кадрите. Иначе Flickr на човека, личен сайт . Надявам се да съм бил полезен. [beer]

Автор: mihalo   
Дата:   03-01-16 03:08

Има чудесни попадения човека! Ето и в инстраграм .

Дата:   04-01-16 01:30

Опс, пропуснах да отбележа, че жанрът "Street" Тук се приема по-скоро, като мъгълски, нечистокръвен :Ь

Дата:   04-01-16 18:08

За мен показаното си е чиста street фотография - светлина, форми, композиция + цветове, несъзнателно сътворени от човека от човек. Тук идва мястото на фотографа да забележи тази комбинация и да я улови в точният момент. Да навреш в на някой лицето обектива на улицата и да го светнеш със светкавицата, както прави един известен фотограф, за мен е пълна глупост и по-близо до портретната фотография.

Автор: camelasign   
Дата:   04-01-16 23:32

В Бразилия уважават фотографията и бразилците умират да се снимат. Виждал съм табла с фотографии по улиците, отпечатани на метал директно или поставени в пласмасови защитни рамки. Много красиви черно-бели фотографии на жителите от района. В Лисабон пък имаше на една улица портрети на жителите на самата улица...

Дата:   05-01-16 02:30

Аз се отказах да качвам повече "Street" Тук, ...останаха няколко неща в профила :))

osis359: "Да навреш в на някой лицето обектива на улицата и да го светнеш със светкавицата... е пълна глупост ..."

И аз не го харесвам! Но, скандалът продава. И така, с този номер, фотографа става един "известен фотограф" :Ь

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »