Автор: Nikolcho555
Дата: 03-02-16 13:15
illuminations, не знам за този "banding" за който казваш, не мога да го забележа, явно толкова си мога. :)
Пиши ми на лични електронна поща и ще ти пратя файла който съм качил за да го сравниш, явно аз няма да мога да направя това.
Хак има, не помня как се казваше но максималния му битрейт е около 100 Mbit/s а средния с който е снимано това е 60-70 Mbit/s.
Аз съм един доста ентусиазиран аматьор и не мога да дам професионално мнение за остротата на обективите, но имайки предвид че това е първото нещо което и аз гледам в тях и че доста обективи които колегите смятат за достатъчно остри на мен ми идват прекалено меки, смятам че щом според мен са остри ще са предостатъчно остри за всеки друг. CZ 135/3.5 не го слагам на друга бленда освен 3.5, още от там според мен вади чудесна острота и контраст. С CZ 180/2.8 досега съм снимал 4-5 пъти и впечатлението ми е че на 4.0 е страхотен а на 2.8 е достаъчно добър, една идея по-надолу е като острота и контраст но пак е достатъчно и не се колебая да снимам и там. Специално това което съм качил на линка е снимано на бленда 4.0 понеже на 2.8 ми дойде прекалено размазан фона не заради нещо друго, просто така ми хареса повече.
Преди да си взема този GH2 съм прегледал този shootout и каквото още намеря в нета. :) За парите си мисля че трудно ще се намери нещо по-добро за видео специално и след слагането на хака.
|
|