Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кой ми изтри снимката ?
Автор: shampoanta   
Дата:   16-12-15 19:22

http://prntscr.com/9exc1h

гледам тая вечер на първа страница една моя снимка с автор АХМИ таман бе набрала рейтинг Б над 100 и рекох да гласувам,все пак си е моя, обаче админа я изтри, това дискриминация ли е или апартейд !?[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: кой ми изтри снимката ?
Автор: swqaz   
Дата:   16-12-15 19:28

аХХ! :))))
Най-вероятно ахми сам я е изтрил [smile]

Автор: shampoanta   
Дата:   16-12-15 19:31

не вярвам, АХМИбеше обещал по 4лв на Б-глас и билет за Коледния концерт на Джорджано в Арена Армеец [smilie7]

Публикацията е редактирана (16-12-15 19:35)

Автор: marinata   
Дата:   16-12-15 19:32

Гледам, че съм гласувала и за единствения друг пуснат за гласуване кадър на "автора". Някой да си го разпознава? Макар да има exif, допускам, че също може да е чужд, понеже не виждам за какво му е да плагиатства, ако може да снима по този начин [smilie23]

https://photo-forum.net/static/forum/2015-12/qbuk8490.JPG

https://photo-forum.net/static/site_pics//panorama/1446736791_ahmi.jpg

Публикацията е редактирана (16-12-15 19:36)

Автор: asahi   
Дата:   18-12-15 18:21

Това горното пример за добра снимка ли трябва да е? Нахилена жена позира с накриво натоварено магаре върху син асфалт до синя мантинела, централна двупланова композиция от горен ракурс с крив вертикал, а от главата на модела стърчи стълб?

Автор: Shael   
Дата:   18-12-15 20:30

Верно, накриво натоварено магаренцето и самарът може да "претури", който е товарил хайванче, знае..

Автор: imitev   
Дата:   18-12-15 21:00

Еееххх едно време как товареха магаретатаа... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: papadok   
Дата:   20-12-15 03:13

Асахи, де ги видя тез сини асфалт и мантинела... да земеш да си калибрираш телевизора ли... [smilie25]

Автор: colorphoto   
Дата:   20-12-15 05:28

Леко синеят плюс мъничко магента асфалта и мантинелата,но в сенките е нормално да е така и не това е проблема на снимката.

Публикацията е редактирана (20-12-15 05:48)

Автор: jino   
Дата:   20-12-15 06:53

Основното предимство е емоцията която излъчва снимката.
Другите неща за които сте писали по горе си ги запазете като отидете на изпит за инджинйер.[smilie18]

Автор: jino   
Дата:   20-12-15 06:56

В интерес на истината математически съвършените в цветово, композиционно и прочее отношение снимки са скучни и само могат да събудят съжаление към автора.[smile]

Автор: Bumerang   
Дата:   20-12-15 15:21

Най после разбирам причина някой да бъде съжаляван.Просто трябва да снима каквото и да е[smilie7]

Автор: nyamago   
Дата:   20-12-15 17:02

Това ѝ е хубавото на фотографията - във всяка снимка има много неща, за всекиго по нещо! Един вижда синя мантинела, друг - катурнато магаре, трети - усмивка. И аз видях усмивката, но всеки е прав (и доволен : )

[beer]

А кой какво вижда в една снимка е много стар метод на психолозите за определяне психологическия профил / портрет на индивида и на психиатрите - за диагностика на патологични отклонения. Кой ли знае каква е моята диагноза[smilie11] [smilie8]

Автор: Mini4iki   
Дата:   23-12-15 11:34

Умирам от смях :) Много весела тема. Явно Рейтинг Б е изключително изкушение за всички :) Браво на АХМИ, би рекорд за оригинално събиране на точки :)

Автор: marinata   
Дата:   23-12-15 22:51

asahi, изброените от вас неща ама ни най-малко не ме дразнят. И аз видях усмивката. Усмивка на жена, на която се налага с къртовски труд да си изработва храната и топлинката. Такива усмивки усмихват в пъти повече. Цветово кадърът стои добре на моя телевизор ;) Леко синеещият асфалт добре партнира на златно жълтото във фона.
Нагледала съм се на технически изправни, но бездушни кадри... да внушиш емоция е далеч по-трудно, а важно според мен, отколкото да спазиш златните му там правила..
Във всеки случай да не съм на мястото на ахми, бих умирала от срам сега...

Автор: rimohit   
Дата:   23-12-15 23:03

Какъв трябва да е цвета на асфалта, че ми се е случвало да правя син , зелен, червеникав, а последно време и яркочервен?

Автор: pumabg   
Дата:   23-12-15 23:06

marinata [smilie24]

Автор: iliyanb   
Дата:   23-12-15 23:09

Радвам се, че има хора, които харесват и "дефектна" фотография. А джино направо ме стопли, като заяви, че е от тях. Гледал съм го и съм цъкал с език преди време, когато търсех къде е копчето, дето се натиска.

ПП Тихомире, цветът на асфалта може да зависи само от моментното ти настроение. Гледай никога да не сивее[smilie5] [beer]

Публикацията е редактирана (23-12-15 23:43)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »