Автор: VNikova
Дата: 09-12-15 10:12
Здравейте,
радвам се, че конкурсът е предизвикал толкова коментари, пък били те и негативни. Извинявам се, ако с пускатето на темата съм нарушила правилата на форума и съм прескочила админа.
Да, нова съм във форума и съм се регистрилара, за да мога да споделя конкурса пред една аудитория, която смятам, че е подходяща, разбираща от качествена фотография и можеща да прави такава.
Не мисля, че написаното е реклама на каквото и да било, приемам го като една готина инцитаива, зад която не стои конкретна компания или марка. Що се късае до конкретната медия, която чрез сайта си подкрепя конкурсът напълно безвъзмездно, сигурна съм, че повечето от вас са наясно, че тя няма проблем да запълва посочената секция със снимки.
Разбирайте изискването да няма марки в снимките по-скоро като изискване да няма продуктови кадри в близък план.
Имаше възмущения, че няма средна класа в България, да така е, средната класа у нас е размито понятие, но точно това е предизвикателството на конкурса.
И въпреки това, аз самата се сещам за много комични картинки от нашето ежедневие, които чудесно се вписват в темата на конкурса - лъскав, последен модел автомобил, паркиран пред ожулена панелка, не е ли това българската средна класа?
Отново се извинявам на онези потребители във форума, които смятат, че темата няма място тук и пожелавам успех и вдъхновение на онези, които решат, че идеята е готина и участват.
|
|