Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 B&H Поръчка до Европа?
Автор: Fifata   
Дата:   16-12-15 11:14

Здравейте!
Порових с търсачката, но така и не намерих отговор на въпроса който ме интересува...
Искам да поръчам нещо от B&H, но ми дава, че не предлагат доставка до България за дадения артикул?
Due to export regulations and/or manufacturers restrictions, we are unable to accept orders with a shipping address in BULGARIA for the following item(s):

Има ли някакъв друг вариант за поръчка от там? Някой идея?

Отговори на това съобщение
 Re: B&H Поръчка до Европа?
Автор: hrup   
Дата:   16-12-15 11:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: realnoncho   
Дата:   16-12-15 11:22

При скъп долар + доставка + ДДС дори и да пращаха няма много смисъл в момента разправията. Освен може би за някоя суперспецифична промоция, която да е за стока, която я няма в Европа или е на двойна цена.

Автор: Борисов   
Дата:   16-12-15 11:28

Доставка до Англия или Германия и от там с транспортна компания като вече се спомена Gabco, dostavki-anglia, Cargo BG или някоя друга. Преди всичко се увери, че цялата тая галиация наистина си струва! Най-добрия вариант е приятел, който се прибира за празниците от САЩ :)

Дата:   16-12-15 11:32

За съжаление не се прибира никой от Щатите за празниците или вече са си тук.
Става дума за Apple Watch, който в Apple e 349-399$, a в B&H е намален със 100$ под цената на Apple. Което си е 249$ за спортния модел.
Тук в България все още ги няма по магазините, а в продавалника цените са от 700 до 1000лв за нов или втора ръка часовник. Според мен, дори с доставката и таксите, пак ще ми дойде на много по ниска цена.

Дата:   16-12-15 11:33

Due to export regulations and/or manufacturers restrictions, we are unable to accept orders with a shipping address in UNITED KINGDOM for the following item(s):

И за Англия не ми дава [smilie11]
Значи остава вариант с доставка само то Щатите, ама ...

Автор: vanquished   
Дата:   16-12-15 11:36

Голяма драма за...Apple Watch [smilie11]

Автор: marvves   
Дата:   16-12-15 11:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   16-12-15 11:40

Ще дойде на по ниска цена от часовниците дето продават в продавалника и ще е 100% по ниска цена от тази която сигурно след 2-3 месеца ще го пуснат в магазините който са представители на Apple за България.

Предполагам, че таксите и т.н. ще са около още 100-120$ допълнително.

Автор: stzz   
Дата:   16-12-15 11:53

http://delivery-shop.com/Thank-You.html

.........от личен опит - при цена от 250$ ще трябва да платиш около 650 лева!

[shtrak]

Дата:   16-12-15 11:57

Автор: lmitov   
Дата:   16-12-15 12:09

EORI е безплатен, декларацията е 20 лв., а митниците вече обслужват на едно гише в рамките на 1 ч., а не един ден. Стара информация на marves. Нещата не са толкова страшни с митниците, та да пеете все една и съща песен когато някой пита за поръчване от чужбина. Повечето пъти цената от чужбина, с начислени мита и ДДС пак е много по-малка оттук. Единствено проблема е с гаранцията. Ако може да се преглътне.....

Дата:   16-12-15 12:17

Дата:   16-12-15 12:26

Гаранцията по цял свят, на всеки един Apple продукт е 1 година от момента на първото му активиране. Дали има документи или не, гаранция си има 1 година навсякъде по света :)

Дата:   16-12-15 12:48

От линка който ми дадохте, пуснах запитване и получих отговор:
"Предлагаме Ви крайна стойност с включени всички разходи в размер на $334.95! Моля да коментирате предоставената оферта."

Равносметката по днешния курс е 595лв, което си е направо супер цена, при положение, че не се предлага в България, а и тук да го има, ще е доста над тази цена.

Автор: metodiev_martin   
Дата:   16-12-15 13:15

Автор: Fifata
Дата: 16-12-15 12:26

Гаранцията по цял свят, на всеки един Apple продукт е 1 година от момента на първото му активиране. Дали има документи или не, гаранция си има 1 година навсякъде по света :)

Това някъде го прочете, или приятел ти каза? Щом твърдиш горното, значи със сигурност не си се сблъсквал с гаранционно обслужване на Ейпъл в Бг, закупен от САЩ.
Все пак успех с покупката, да не се налага гаранция е най-добре.

Автор: lmitov   
Дата:   16-12-15 13:16

Ами не знам откога EORI е безплатен или аз съм с връзки, ама като си го изкарах миналата година не ми струваше нищо.
http://www.customs.bg/bg/page/255

Публикацията е редактирана (16-12-15 13:24)

Дата:   16-12-15 13:43

До сега не съм имал проблеми с креатив център и тяхното обслужване на каквито и да е Apple гаранционни или не гаранционни продукти.

Автор: Nikel   
Дата:   18-12-15 21:10

Има и друг един вариянт. Поръчваш го на адреса на доверен човек (приятел) в САЩ, а той ти го препраща декларирано като подарък до твоя адрес в БГ. Важно е всичко включително с шипинга да е на стойност под 30лв. Номерът обаче може и да не мине в митницата и тогава ще се наложи да си платиш таксите там :-) За дреболии 99.99% номера минава.

Автор: imitev   
Дата:   18-12-15 22:41

И ако куриерът затрие пратката - вземаш обявената стойност...

Дата:   20-12-15 14:47

Има братовчедка в NY, но нещо нямам много доверие на пощите да доставят нещо скъпо....
Предпочитам да си платя на фирма и да ми го доставят, но не и да пратя нещо по пощите и да се надявам да дойде, а да не го откраднат мизерниците по митници и пощи...

Автор: hose   
Дата:   20-12-15 16:50

Fifata - поръчваш с доставка до нея, и после тя го праща с куриер насам, само трябва да й пратиш парите

но наистина в момента не е изгодно - долара е много скъп, доставките също, а и ДДС…

Автор: gbdesign   
Дата:   20-12-15 20:18

Пазарувал съм няколко пъти от B&H. Някой път нещата идват директно в офиса, друг път ги задържат на митницата. Конкретно си спомням за една покупка на стойност 599 US $, която освен доста солената такса за UPS, дойде направо в офиса, но с доплащане от 160 лв. Това дето обявява UPS 3-5 работни дни, обикновено се проточва с още толкова, след като нещата пристигнат в България. Въпросният часовник явно е ограничен от малоумните маркетингови похвати на Ейпъл. Не мога да схвана политика, при която в САЩ нещата им струват едни пари, а за останалият свят са умножени по 2 по 3. По тази причина, не искам и да притежавам, нищо с нахапана ябълка на задницата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »