Автор: PhotoBo
Дата: 12-11-15 09:33
Не мисля, че идеята ще има резултат, защото по този начин много бездарни и такива със съмнителен талант фотографи (в това число и аз) ще се демотивират и ако не се откажат, то поне ще спрат членуването си в най-големия фотографски форум в БГ, а не мисля, че това е целта на админите. С напредването на технологиите и тяхната достъпност все повече автори ще искат да бъдат "чути" и техния брой неминуемо ще расте, независимо от крайния резултат. А ФФ е една среда, в която те ще се опитват да получат място и оценка на своето творчество, каквато е и идеята на сайта. Шлаката остава незабелязана, макар и дразнеща, а форума трябва да е едно място, което събира, сплотява, вдъхновява и оценява всички независимо от техните способности, виждания и разбирания. Тук място търсят изява всички, не само утвърдени, способни и доказали се професионалисти, така и трябва да бъде. Има други сайтове, където те приемат с достатъчно добро портфолио и там може да се гледат само интересни и уникални творби, но пътя до там е труден и не е за всеки. От друга страна поставянето на ограничения и подлежащи на оценка от професионалисти изяви стеснява и поставя в рамка личния избор, талант и виждане, а фотографията е изкуство нямащо нужда да бъде рамкирано. Така поне аз мисля, друго мнение от други
|
|