Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на светкавица
Автор: fellex   
Дата:   05-11-15 21:32

Моля помогнете ми при избор на светкавица. Бюджетът ми е до 200лв. Ще ми е първата светкавица и ще я използвам за портретни снимки не много интензивно , докато се науча и в полседствие в бъдеще ще я заменя с друга.
Спрял съм се на YONGNUO YN-560 III и според вас добър избор ли съм направил.

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на светкавица
Автор: neoneno   
Дата:   05-11-15 22:51

Взимай или от базара има екземпляри.[shtrak]
С радио или ТТЛ кабел ако поддържа ттл светкавицата това е избора. Светлината ти е с преоритет, Копия на водещите Канонски/Никонски светкавици са и са супер опростени от към функции и елементарни, предполагам че имат възможност за дистанционен палеж, каноните след 600Д и мисля след 50д имат радио палеж чрез вградената светкавица
Проучи преди да купуваш трансмитери и кабели проучи дистанциония вгараден палеж.[shtrak] [beer]

Наслука!

Автор: tvk75   
Дата:   05-11-15 23:00

за 200лв има ли друг избор

Автор: MyPyH4oo   
Дата:   05-11-15 23:12

И аз съм в дилема ... SB-500 или Nissin i40 (става дума за D5200) ..бюджета е около 350-400лв:)Ако има и други оферти моля кажете

Автор: neoneno   
Дата:   05-11-15 23:28

Аз ако трябваше да избирам м/у нисин и никонската при положение че са на кантар щях да избера Никонската тя пали безжично и самата тя може да пали други от серията на никон,а с нисин ще имаш само оптичен палеж под И -ТТЛ.Имах такава Дилема с мой канон и избрах канонското,

За въпроса на Tkv75 - Yongnuo са от най-ефтините. Има из интернета разни други китайски, В саита на Динафос има разни предложения погледниги.http://dynaphos.com/

Автор: nikons93   
Дата:   06-11-15 21:40

Аз съм с Yongnuo YN-565EX ETTL II за сега съм доволен от нея. Снимал съм сватби, кръщенета, балове, рождени дни - за парите си е идеална. Мисля, че беше 220лв :)

Публикацията е редактирана (06-11-15 21:41)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »