Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Закупуване на дрон
Автор: S.Nikolov   
Дата:   19-10-15 21:30

Здравейте!
Искам да си закупя дрон. Цената която ще отделя е около 1500-2000-2200лв макс. Искам да закупя нещо качествено ако ще и да е втора ръка.
Ще закача екшън камера или нещо друго с идеята да правя снимки и клипове от високо. Какво бихте ми препоръчали като модел, чаркове т.н. и защо.
Няма да го взимам в момента, а до месец-два.

Отговори на това съобщение
 Re: Закупуване на дрон
Автор: marrio31   
Дата:   19-10-15 23:00

За тия пари..фантомче[smilie24]

Автор: Mogila   
Дата:   19-10-15 23:26

За тия пари..ЗАкупуване[smilie24]

Публикацията е редактирана (19-10-15 23:27)

Дата:   20-10-15 00:00

Искам евентуално да постигна някакво качество на изображението.. Евентуално да закача някое фотоапаратче различно от екшън камера и да имам къде да виждам какво правя в момента... искам, който има такива джаджи да ми даде съвет, защото най-лесно ще купя дрон и после мога да се псувам ...:D

Автор: Frenchev   
Дата:   20-10-15 13:03

това е което търсиш!

Автор: radikyokushin   
Дата:   20-10-15 14:17

Frenchev написа:

>
> това е което търсиш!
>

Съгласен с Frenchev, че това е варианта.
Освен, ако не се потърси нещо, което е сглобявано - има вече доста хора в БГ, които само това правят.
Хубавото на този вариант е, че за същите пари можеш да вземеш доста по-висок клас машина или ако е на нивото на DJI то със сигурност ще е доста по-евтино.
Въобще там вариантите са много, в зависимост от изискванията и предназначението на дрона, освен това там съществува и почти неограничени възможности за ъпгрейд във времето.

Ако автора на темата е заинтересован, може да ми пише на ЛС и ще му дам контакт с много сериозен човек, който си изкарва прехраната само с сглобяване на дронове и всичко свързано с тях.
Аз лично имам негов дрон, правен специално по мои изисквания и съм много доволен.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   20-10-15 23:53

хайде да "всея смут" с някои пояснения. Фантом 3 е прекрасна машина, но камерата и е със същата матрица, като на Херо4, но е с по лоши характеристики, а новите ъпдейти на Херо4 дават доста по-богати възможности относно видеорежими, таймлапс и снимки. По мнение на един от корифеите в БГ на снимането с дронове и мой приятел , даже Инспаер е ужасно скъп, за това, което предлага , а камерата му не е по-добра от ГоПро4.
Това лято освен снимки от въздуха с дрон правих и малко снимки под вода, като просто свалих гопро-то от дрона , сложих го в бокса и снимах.
За да го направи някой, който има Фантом 3 , ще трябва отделно да даде 800-1000 лв за Гопро.
Не отричам, че има хора , които сглобяват дронове по поръчка, но не виждам, как ще направи дрон с възможностите на Фантом 2 /2.0 + зенмус за 1500лв.

Автор: Шанс   
Дата:   21-10-15 00:27

[smilie24]

Публикацията е редактирана (21-10-15 00:37)

Автор: dfxos   
Дата:   21-10-15 18:58

http://www.dji.com/product/zenmuse-x5s/x5r

Дата:   21-10-15 20:03

dfxos, това струва със всички аксесоари и обективи 6-7000 лв + Инспаер = 12-13000, а темата е за до 2200 лв. всичко[shtrak]

Автор: dave   
Дата:   23-10-15 19:58

Дрончетата искат пилоти. Ако си от София заповядай тук http://rcmania.bg/index.php?threads/МОДЕЛИСТИТЕ-ОТ-МЛАДОСТ.53/

Ако не си пак си добре дошъл :)

Дата:   25-10-15 19:59

кое бихте ме посъветвали да взема?
Сглобка, някой нов фантом или нещо 2ра ръка до 2000-2200лв?

Публикацията е редактирана (25-10-15 20:33)

Автор: киката   
Дата:   25-10-15 20:52

http://aerocam.bg/shop/index.php?route=product/product&path=33&product_id=208

Това не ти ли харесва ?

Дата:   25-10-15 21:56

киката , за да ми хареса, трябва да разбирам от тези неща. Ако разбирах нямаше да се допитвам. Предпочитам да удвоя бюджета и да мога да ги вложа в нещо което повече ще ми върши работа. Ако може да се закача dslr ще е още по-добре, но гледах, че парите които ще трябва да вложа са много повече и затова се ограничавам. Не ми се иска да дам много пари за нещо, което ще лети 3-5 мин. във въздуха и накрая крайния материал ще е трагичен.

Автор: marrio31   
Дата:   25-10-15 22:10

Хубава машина която носи дслр е около 8-10 000$,само добра люлка е към 1500$,скъпи са все още големите коптери,времето което постигат в полет с товар е около 10-15 минути.

Дата:   26-10-15 01:18

За последно ще повторя, че за тези пари (1500лв.) чисто нов с гаранция е само това :

http://copter.bg/bg/gotovi-za-polet/134-dji-phantom-v2-h3-3d.html

Закача му се едно Херо4 и си готов. За още 500лв. му слагаш и FPV и в реално време ще виждаш параметрите на полета и картинка с прилично качество. Дрона с люлката(зенмус) и FPV системата ще ти излязат около 2000лв. Отделно е Гопро-то, но това е една модерна, стабилизирана и чисто нова система. За всякакви други глезотии(безогледалки, ДСЛР) цените са доста нагоре. Има разни системи тип "направи си сам", но те изискват много повече познания и съвсем не е по-добро качеството на видеото, а хубавите са в пъти нагоре.

Автор: киката   
Дата:   26-10-15 08:54

S.Nikolov бях в същото положение като теб, само преди няколко месеца. Нищо не разбирах, ама нищо!
В нета е пълно с информация, сядаш и четеш! Гарантирам ти, че след известно време ще знаеш точно какво ти трябва.
Аз лично се спрях на f550, поръчах го на части и го събрах - много е лесно! Преди няколко дена му добавих и fpv, много е гот [smilie5]
С 4S батерия 8А и маса към 2,5 кила, летателното време е към 18 мин.
Колегите от http://modelistika.com/
и http://rcmania.bg/
също помагат много!
Ако до сега никога не си пилотирал дронче, те съветвам да си вземеш едно такова за тренировки .
Успех ! [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »