Автор: darkonebg
Дата: 19-09-15 04:11
Долния линк със снимките е на статив /тези на корабчето/ при високи скорости. Обикновено външната светкавица която пада като 2ра завеса и ниски скорости работи добре в дискотеките дава възможност да имаш някакъв осветен бекграунд и светкавицата застопорява това в което се целиш. Тук съм направил същото, със 17-40ката го няма тоя проблем, ясно че скоростите са бавни, ама за това ползвам и външна светкавица, насочена назад в случая. Мога да ви направя и тестове на 1/1000 сек и няма да има особено подобрение. Иначе го взех 2ра ръка с прецакан лентов кабел, продавача си пое ремонта и ми подмениха БУКВАЛНО цялата електроника + стабилизацията в официалния сервиз /той е един за България/ на тамрон. Дефакто само стъклата не са сменяни. Ще го закача на 600д тия дни и ще пробвам. Вижте 2рия линк със снимки 'едно сравнение между 17-40 и 17-50 което направих' от горния ми пост. Там се постарах да е по-кадърно. Много си го бях харесал тоя обектив заради фокусното разстояние и блендата, защото е страшно универсален, ама явно няма да го бъде. Ако не успея да се справя с него го разкарвам и ще си търся 24-105 ф4, по бавен, но ужасно сигурен, а и вече посвикнах да си снимам на ф4.
Публикацията е редактирана (19-09-15 04:28)
|
|